Populairste Airline: Ryanair
Ryanair is met 44 % van alle gemaakte boekingen op deze route de meest populaire luchtvaartmaatschappij.
Ryanair
44 %
Tip: 4 maanden voor vertrek boeken
Uw ticket boekt u rond 4 maanden voor vertrek het voordeligst. Tot 35 % kan men besparen.
128 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: dinsdag
Vergeleken met andere weekdagen zijn vluchten op dinsdag het goedkoopst.
De populairste verbinding is nonstop
Met 45 % directe vluchten word deze route het meest zonder tussenstop geboekt.
verbinding
boekingen
directe vlucht
03h 00min, vanaf € 67
45 %
1 tussenstop Palma de Mallorca
12h 00min, vanaf € 80
17 %
1 tussenstop Londen-Stansted Londen-Luton
13h 00min, vanaf € 81
13 %
Retour al vanaf € 67,00
De Ticketprijs voor een vlucht op 22-10-19 inclusief terugvlucht op 29-10-19 is op dit moment € 67,00.

€ 67
goedkoop
€ 60
duur
€ 353

Malaga, een veelzijdige vakantiebestemming

Je gaat heerlijk met z'n tweeën op vakantie! Maar wat als de één het liefst languit op het strand ligt en de ander juist dol is op stedentrips? Een bestemming waar je het allemaal vindt, is de Spaanse stad Malaga.

...

Drukke stranden in het hoogseizoen

Het voorjaar en het najaar zijn de meest geschikte seizoenen om in Malaga op vakantie te zijn. In april is het niet alleen heerlijk weer, het is ook de tijd van de indrukwekkende processies, die in de heilige week (Pasen) gehouden worden. Ook in mei en juni is het weer aangenaam. Als je niet aan het hoogseizoen gebonden bent, kun je de maanden juli en augustus beter mijden. Dan wordt het vaak erg warm en is het op de stranden bomvol. Vanaf september is het weer prettiger, maar in december en januari wordt het een gok of de weergoden mee willen werken aan een mooie vakantie.

...

Handig om te weten:

Je kunt je voor weinig geld (rond de 6 euro) een 3-gangen middagmaaltijd bestellen, een Menu del Dia. Het is nooit weg om een mondje Spaans te spreken, maar ook met Engels kun je op de meeste plaatsen in Malaga wel uit de voeten. Hou er rekening mee dat tussen 2 uur en 5 uur 's middags siëstatijd is. Veel winkels zijn dan gesloten. Wil je ook wat rondreizen in de omgeving, dan is het aan te raden om al voordat je vertrekt een huurauto te boeken. Parkeren in het centrum gaat niet meevallen; parkeerplaatsen zijn er schaars.

...

Vervoer en overnachtingen

Om van het vliegveld naar het centrum te komen, kun je kiezen voor bus, trein of taxi. Een treinkaartje kost nog geen 2 euro, de bus ongeveer 3 euro en een taxi rond de 20. Overnachtingen hoeven niet duur te zijn. Al vanaf ongeveer een tientje per nacht kun je in een budget hotel slapen, terwijl je voor een wat luxer hotel op 50 euro of meer moet rekenen. Malaga is een compacte stad waar alle belangrijke bezienswaardigheden op loopafstand van elkaar liggen. Toch met de bus? Koop bij Estancos een oplaadbare buskaart.

...