Vluchten van Weeze naar Malaga

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten van Weeze naar Malaga

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken van Weeze (NRN) naar Malaga (AGP) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen zijn in de afgelopen dagen gezocht en gevonden op idealo. Je kunt ook je eigen zoekopdracht naar Malaga starten. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Tips en tricks om goedkope vluchten van Weeze naar Malaga te vinden

Populairste Airline: Ryanair
De route Weeze – Malaga word het meeste geboekt bij Ryanair.
Ryanair
64 %
Vueling Airlines
21 %
TAP Portugal
7 %
Tip: 5 maanden voor vertrek boeken
Het beste moment om op deze bestemming een vlucht te boeken is 5 maanden voor vertrek. Dit kan een besparing van tot 51 % ten opzichte van de gemiddelde ticketprijs opleveren.
149 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: zaterdag
Het laagst zijn de ticketprijzen zaterdag. Hier reis je tot 40 % goedkoper.
De populairste verbinding is nonstop
Van Weeze naar Malaga vliegen 69 % van de mensen zonder tussenstop.
verbinding
boekingen
directe vlucht
03h 00min, vanaf € 143
69 %
1 tussenstop Barcelona
08h 15min, vanaf € 197
23 %
1 tussenstop Lissabon
09h 45min, vanaf € 239
8 %

Nuttige informatie over de vlucht van Weeze naar Malaga

Malaga, een veelzijdige vakantiebestemming

Je gaat heerlijk met z'n tweeën op vakantie! Maar wat als de één het liefst languit op het strand ligt en de ander juist dol is op stedentrips? Een bestemming waar je het allemaal vindt, is de Spaanse stad Malaga.

Drukke stranden in het hoogseizoen

Het voorjaar en het najaar zijn de meest geschikte seizoenen om in Malaga op vakantie te zijn. In april is het niet alleen heerlijk weer, het is ook de tijd van de indrukwekkende processies, die in de heilige week (Pasen) gehouden worden. Ook in mei en juni is het weer aangenaam. Als je niet aan het hoogseizoen gebonden bent, kun je de maanden juli en augustus beter mijden. Dan wordt het vaak erg warm en is het op de stranden bomvol. Vanaf september is het weer prettiger, maar in december en januari wordt het een gok of de weergoden mee willen werken aan een mooie vakantie.

Handig om te weten:

Je kunt je voor weinig geld (rond de 6 euro) een 3-gangen middagmaaltijd bestellen, een Menu del Dia. Het is nooit weg om een mondje Spaans te spreken, maar ook met Engels kun je op de meeste plaatsen in Malaga wel uit de voeten. Hou er rekening mee dat tussen 2 uur en 5 uur 's middags siëstatijd is. Veel winkels zijn dan gesloten. Wil je ook wat rondreizen in de omgeving, dan is het aan te raden om al voordat je vertrekt een huurauto te boeken. Parkeren in het centrum gaat niet meevallen; parkeerplaatsen zijn er schaars.

Vervoer en overnachtingen

Om van het vliegveld naar het centrum te komen, kun je kiezen voor bus, trein of taxi. Een treinkaartje kost nog geen 2 euro, de bus ongeveer 3 euro en een taxi rond de 20. Overnachtingen hoeven niet duur te zijn. Al vanaf ongeveer een tientje per nacht kun je in een budget hotel slapen, terwijl je voor een wat luxer hotel op 50 euro of meer moet rekenen. Malaga is een compacte stad waar alle belangrijke bezienswaardigheden op loopafstand van elkaar liggen. Toch met de bus? Koop bij Estancos een oplaadbare buskaart.

Informatie over de vlucht: Weeze - Malaga

Retourvlucht van € 206,25
Afstand 1862 km
Vertrekluchthaven Weeze (Nederrijn/Weeze) (NRN)
Land van vertrek Duitsland
Aankomstluchthaven Malaga (AGP)
Land van bestemming Spanje
Alternatieve routes naar Spanje
Alternatieve vluchten naar Malaga
Populaire bestemmingen voor doorreizen
Vliegbestemmingen met een vergelijkbare prijs