Vluchten van Malaga naar Amsterdam

Tips en tricks om goedkope vluchten van Malaga naar Amsterdam te vinden

Populairste Airline: Transavia
Op de route Malaga – Amsterdam word bij voorkeur met Transavia gevlogen.
Transavia
6 %
Vueling Airlines
5 %
Ryanair
3 %
Tip: Op de dag van vertrek boeken
Om 49 % te besparen boekt u uw ticket het beste 0 dagen voor vertrek .
0 dagen voor vertrek
De populairste verbinding is nonstop
Met 20 % directe vluchten word deze route het meest zonder tussenstop geboekt.
verbinding
boekingen
directe vlucht
03h 10min, vanaf € 99
20 %
1 tussenstop Barcelona
05h 00min, vanaf € 159
19 %
1 tussenstop Parijs-Charles de Gaulle
08h 10min, vanaf € 128
10 %

Nuttige informatie over de vlucht van Malaga naar Amsterdam

Amsterdam; veelzijdig en kleurrijke hoofdstad van Nederland

De stad Amsterdam is een echte hotspot in Nederland. Vele toeristen genieten jaarlijks van de stad, de grachten, de bezienswaardigheden en de verschillende uitgaansgelegenheden.

Wat is de beste reistijd om naar Amsterdam te gaan?

 Amsterdam is een stad die gedurende elk seizoen prachtig is om te bezoeken. De sfeer is altijd vriendelijk, leuk en gezellig. Uiteraard is Amsterdam in de zomermaanden extra sfeervol. De grachten liggen vol met bootjes, de terrassen worden druk bezocht en de nachten worden veelal op straat gevierd. Wil je naar Amsterdam in de wintermaanden? Twijfel dan zeker niet! De kerstsfeer en de gezelligheid is ook dan fantastisch!


 Op 27 April wordt het bekendste feest van Nederland gevierd. De Koning viert op deze dag zijn verjaardag en de grote vrijmarkt is dan een druk bezochte plek. Het is een dag vol van optredens van vele artiesten, mensen in oranje gekleurde outfits en alleen maar lachende gezichten. Het is een dag waarop iedereen blij is! 

Hoe duur is Amsterdam?

 Amsterdam is zoals elke grote stad duur om te vertoeven. De prijzen liggen 50 tot 100% boven de norm in Nederland, maar als toerist zijnde moet je de ervaring in Amsterdam als prioriteit nemen. De eventuele kosten zijn het waard. Bovendien kun je je verblijf zo duur maken als je zelf wilt. Amsterdam kent voordelige hostels, vele supermarkten en gezellige cafeetjes buiten het stadscentrum. Op deze manier kun je, ook in Amsterdam, de kosten prima drukken.

Verplaatsen in Amsterdam is zeer gemakkelijk

 In Amsterdam is over het algemeen alles heel goed te bereizen. Wanneer je aankomt op het vliegveld kun je ter plekke meteen de trein nemen richting het centrum van de stad. Word je in het centrum afgezet, dan zijn er vele taxi chauffeurs die je graag naar je hotel of hostel brengen. Het openbaar vervoer bestaat uit metro's en bussen. Een zeer gemakkelijke manier om je op een goedkope manier te verplaatsen. Wil je liever lopend jouw kilometers afleggen? Doe dat dan zeker! Amsterdam is namelijk een prachtstad om op je dooie gemakje in rond te wandelen.

Informatie over de vlucht Malaga - Amsterdam
Voordelige rechtstreekse vluchten
Vluchtinformatie Malaga - Amsterdam
  • Vluchttijd: min. 03:05 / max. 03:15
  • Afstand: 1886 km
  • Vluchten per week: 26
  • Vliegtijd terugvlucht: min. 02:55 / max. 03:05
Topvliegroutes