Populairste Airline: bv. Transavia, Vueling Airlines
Transavia, Vueling Airlines en Ryanair zijn op deze route de populairste airlines en worden met een aandeel van 13 % het meest geboekt.
Transavia
5 %
Vueling Airlines
5 %
Ryanair
3 %
Tip: 3 maanden voor vertrek boeken
Het beste moment om op deze bestemming een vlucht te boeken is 3 maanden voor vertrek. Dit kan een besparing van tot 38 % ten opzichte van de gemiddelde ticketprijs opleveren.
82 dagen voor vertrek
De populairste verbinding is nonstop
Met een aandeel van 22 % van alle boekingen zijn directe vluchten de meest geliefde verbindingen op deze route.
verbinding
boekingen
directe vlucht
03h 10min, vanaf € 80
22 %
1 tussenstop Barcelona
12h 00min, vanaf € 103
22 %
1 tussenstop Madrid-Barajas
14h 00min, vanaf € 164
13 %
Retour al vanaf € 80,00
Als je reis begint op 29-11-19 en je de terugreis op 03-12-19 boekt, komt je totaalprijs op slechts € 80,00.

€ 80
goedkoop
€ 80
duur
€ 272

Amsterdam; veelzijdig en kleurrijke hoofdstad van Nederland

De stad Amsterdam is een echte hotspot in Nederland. Vele toeristen genieten jaarlijks van de stad, de grachten, de bezienswaardigheden en de verschillende uitgaansgelegenheden.

...

Wat is de beste reistijd om naar Amsterdam te gaan?

 Amsterdam is een stad die gedurende elk seizoen prachtig is om te bezoeken. De sfeer is altijd vriendelijk, leuk en gezellig. Uiteraard is Amsterdam in de zomermaanden extra sfeervol. De grachten liggen vol met bootjes, de terrassen worden druk bezocht en de nachten worden veelal op straat gevierd. Wil je naar Amsterdam in de wintermaanden? Twijfel dan zeker niet! De kerstsfeer en de gezelligheid is ook dan fantastisch!

 Op 27 April wordt het bekendste feest van Nederland gevierd. De Koning viert op deze dag zijn verjaardag en de grote vrijmarkt is dan een druk bezochte plek. Het is een dag vol van optredens van vele artiesten, mensen in oranje gekleurde outfits en alleen maar lachende gezichten. Het is een dag waarop iedereen blij is! 

...

Hoe duur is Amsterdam?

 Amsterdam is zoals elke grote stad duur om te vertoeven. De prijzen liggen 50 tot 100% boven de norm in Nederland, maar als toerist zijnde moet je de ervaring in Amsterdam als prioriteit nemen. De eventuele kosten zijn het waard. Bovendien kun je je verblijf zo duur maken als je zelf wilt. Amsterdam kent voordelige hostels, vele supermarkten en gezellige cafeetjes buiten het stadscentrum. Op deze manier kun je, ook in Amsterdam, de kosten prima drukken.

...

Verplaatsen in Amsterdam is zeer gemakkelijk

 In Amsterdam is over het algemeen alles heel goed te bereizen. Wanneer je aankomt op het vliegveld kun je ter plekke meteen de trein nemen richting het centrum van de stad. Word je in het centrum afgezet, dan zijn er vele taxi chauffeurs die je graag naar je hotel of hostel brengen. Het openbaar vervoer bestaat uit metro's en bussen. Een zeer gemakkelijke manier om je op een goedkope manier te verplaatsen. Wil je liever lopend jouw kilometers afleggen? Doe dat dan zeker! Amsterdam is namelijk een prachtstad om op je dooie gemakje in rond te wandelen.

...