Populairste Airline: Vueling Airlines
Vueling Airlines, KLM en Iberia zijn op deze route de populairste airlines en worden met een aandeel van 30 % het meest geboekt.
Vueling Airlines
12 %
KLM
10 %
Iberia
8 %
Tip: 2 maanden voor vertrek boeken
Uw ticket boekt u rond 2 maanden voor vertrek het voordeligst. Tot 56 % kan men besparen.
73 dagen voor vertrek
De populairste verbinding is nonstop
Vluchten zonder tussenstop zijn op deze route het populairst en worden met een aandeel van 45 % het meest geboekt.
verbinding
boekingen
directe vlucht
02h 25min, vanaf € 110
45 %
1 tussenstop Zürich
12h 50min, vanaf € 168
11 %
1 tussenstop Lissabon
06h 25min, vanaf € 162
9 %
Retour al vanaf € 110,00
Voor maar € 110,00 krijg je een goedkope heenvlucht op 14-09-19 en een terugvlucht op 14-09-19.

€ 110
goedkoop
€ 110
duur
€ 206

Vakantie op eigen bodem in bruisend Amsterdam

Amsterdam is misschien wel de meest veelzijdige stad van Nederland. De stad biedt een multicultureel straatbeeld door zowel de inwoners als winkels en eetgelegenheden. Doorgaans zijn er tal van toeristen te vinden in de hoofdstad, die dan ook vele bezienswaardigheden te bieden heeft. Amsterdam is daarom ook zeker een geschikte bestemming voor uw vakantie. 

...

Wanneer bezoekt u het beste Amsterdam

 Hoewel Amsterdam altijd een interessante reisbestemming is, verkeert de stad op Koningsdag (27 april) in een extra feestelijke sfeer. Op de verjaardag van koning Willem Alexander wordt er namelijk een grote vrijmarkt gehouden in Amsterdam. Valt deze dag op zondag, dan vieren we Koningsdag op zaterdag. Daarnaast is er op Bevrijdingsdag (5 mei) een viering van de bevrijding van Nederland. Op deze dag eindigde de bezetting van nazi Duitsland in 1945. Er zijn dan door heel Nederland grote festivals en muziekevenementen ter ere van deze belangrijke dag in de geschiedenis van Nederland.

...

Tips voor tijdens uw verblijf

 Natuurlijk wilt u niet onvoorbereid op reis, ook al blijft u in eigen land. We hebben enkele tips voor tijdens uw verblijf in Amsterdam voor u op een rijtje gezet:

Voorkom hoge vervoerskosten door als u per taxi reist, van te voren aan de chauffeur te vragen wat de rit ongeveer zal gaan kosten. Eet eens wat anders en probeer een van de vele Indonesische, Antilliaanse, Turkse en Surinaamse restaurants die in de stad te vinden zijn, met heerlijke exotische gerechten. Breng eens een bezoekje aan de NDSM werf. Deze voormalige scheepswerf dient tegenwoordig als cultureel centrum. Achter het Centraal Station gaat er een gratis pontje over het Ei naar de werf. Houdt er rekening mee dat de prijzen in de hoofdstad zo'n 50 tot 100% hoger liggen dan in de rest van Nederland.
...

Andere nuttige informatie over Amsterdam

 Komt u aan op Schiphol, dan kunt u direct onder de luchthaven een treinstation vinden waarvandaan u binnen ongeveer 15 minuten het Centraal Station bereikt. Een kaartje kost zo'n 4 euro. Ook andersom is vanaf het Leidseplein de luchthaven heel gemakkelijk per bus te bereiken in ongeveer 35 minuten. Gaat u liever met de taxi, dan kost u dit zo'n 50 euro. Accommodatie in een hostel begint bij 20 euro per persoon per nacht en goedkope hotels kosten zo'n 45 euro of meer.

...