Vluchten van Alicante naar Amsterdam

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten van Alicante naar Amsterdam

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken van Alicante (ALC) naar Amsterdam (AMS) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen zijn in de afgelopen dagen gezocht en gevonden op idealo. Je kunt ook je eigen zoekopdracht naar Amsterdam starten. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Tips en tricks om goedkope vluchten van Alicante naar Amsterdam te vinden

Populairste Airline: Transavia
Transavia, Vueling Airlines en Swiss zijn op deze route de populairste airlines en worden met een aandeel van 80 % het meest geboekt.
Transavia
49 %
Vueling Airlines
23 %
Swiss
8 %
Goedkoopste weekdag: maandag
De beste prijs is afhankelijk van de dag van de week. Op maandag kan een vlucht tot 31 % goedkoper geboekt worden.
De populairste verbinding is nonstop
Deze route word het liefste als directe vlucht geboekt. (77 % van alle boekingen).
verbinding
boekingen
directe vlucht
03h 00min, vanaf € 129
77 %
1 tussenstop Madrid-Barajas
18h 15min, vanaf € 199
10 %
1 tussenstop Zürich
07h 00min, vanaf € 259
6 %

Nuttige informatie over de vlucht van Alicante naar Amsterdam

Alles wat u moet weten over Amsterdam.

Bent u van plan om een citytrip of dagje weg te plannen naar Amsterdam? Hier vindt u alles wat u moet weten over de hoofdstad van Nederland!

Wanneer?

 Of u Amsterdam wilt bezoeken in een rustige periode of tijdens evenementen, het is altijd goed om te weten wanneer de feestdagen zijn. Allereerst wordt de verjaardag van Koning Willem Alexander gevierd op 27 april. Er is dan een grote vrijmarkt en er zijn festiviteiten door de hele stad. Houd er rekening mee dat als Koningsdag op een zondag valt de vrijmarkt op zaterdag is. Daarnaast wordt er op 5 mei Bevrijdingsdag, het einde van de bezetting van Nazi Duitsland, gevierd met meerdere evenementen en festivals door het hele land. 

Tips vooraf

 Als u met de taxi wil is het goed om van tevoren te vragen wat de rit ongeveer kost. Hierdoor word je niet verrast met hoge prijzen. Als u naar Amsterdam-Noord wilt kunt u gratis met een pontje vanaf de achterkant van het Centraal Station naar de NDSM werf. Qua restaurants vindt u in Amsterdam keukens uit alle delen van de wereld. Probeer voor de afwisseling eens een Antilliaans, Indonesisch of Surinaams eettentje. Let er wel op dat de prijzen in het toeristische gedeelte 50 tot 100% boven de Nederlandse standaard liggen. 

Tips ter plaatse

 Om vanaf luchthaven Schiphol naar Amsterdam te komen kunt u de trein nemen naar het Centraal Station. Dit duurt ongeveer een kwartier en kost rond de €4. Ook kunt u buslijn 197 nemen naar het Leidseplein, dit duurt ongeveer 35 minuten. Liever met de taxi? Dat kost u ongeveer €50. Ook de taxi’s in de binnenstad zijn duur. Een ritje van maar 10 minuten kost al rond de €20. Het is daardoor goedkoper om met het openbaar vervoer te gaan. Een dagkaart kost ongeveer €8 en voor kinderen tot 11 jaar zelfs maar rond de €3. Voor een overnachting bent u in Amsterdam het goedkoopst uit in een hostel. Hier beginnen de prijzen per nacht vanaf €20. Voor een overnachting in een goedkoop hotel betaalt u minimaal €45.

Informatie over de vlucht: Alicante - Amsterdam

Goedkoopste heenvlucht van € 66,27
Retourvlucht van € 152,71
Vluchttijd min. 02:50 / max. 03:00
Vliegtijd terugvlucht min. 02:35/ max. 02:45
Afstand 1615 km
Vluchten per week 21
Vertrekluchthaven Luchthaven Alicante (ALC)
Land van vertrek Vluchten vanuit Spanje
Aankomstluchthaven Luchthaven Amsterdam Schiphol (AMS)
Land van bestemming Vluchten naar Nederland