Vluchten van Madrid naar Amsterdam

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten van Madrid naar Amsterdam

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken van Madrid (MAD) naar Amsterdam (AMS) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen zijn in de afgelopen dagen gezocht en gevonden op idealo. Je kunt ook je eigen zoekopdracht naar Amsterdam starten. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Tips en tricks om goedkope vluchten van Madrid naar Amsterdam te vinden

Populairste Airline: Air Europa
Air Europa, British Airways en Aer Lingus zijn op deze route de populairste airlines en worden met een aandeel van 100 % het meest geboekt.
Air Europa
60 %
British Airways
20 %
Aer Lingus
20 %
De populairste verbinding is nonstop
75 % van alle boekingen op de route van Madrid naar Amsterdam worden zonder tussenstop gevlogen.
verbinding
boekingen
directe vlucht
02h 35min, vanaf € 108
75 %
1 tussenstop Dublin
25h 55min, vanaf € 489
25 %

Nuttige informatie over de vlucht van Madrid naar Amsterdam

Amsterdam

Een koffie drinken in een coffeeshop of gaan window shoppen in het Red Light District. Dit zijn dingen die je beter niet probeert als je in Amsterdam vertoeft. Maar Amsterdam heeft veel andere troeven die de toerist net wel een leuke citytrip bezorgt.

Wanneer is Amsterdam op zijn best?

Altijd. Het hele jaar door heeft Amsterdam wel wat te bieden. Toch zijn er bepaalde data waarop Amsterdam net iets feestelijker is. Zo is er op 27 april Koningsdag, waarop de verjaardag van Koning Willem Alexander over hele land wordt gevierd. Op deze dag is er in de Nederlandse hoofdstad een grote vrijmarkt. Ook op 5 mei zijn er vele festivals en muziekevenementen in de stad, waarmee Bevrijdingsdag, het einde van de bezetting van nazi Duitsland wordt gevierd. 

Tips om te onthouden

Wie van plan is om budget te reizen naar Amsterdam doet er goed aan om taxichauffeurs op voorhand te vragen wat de rit ongeveer kost. In het toeristische gebied in Amsterdam liggen de prijzen 50 tot 100% hoger dan de 'nederlandse' norm, maar wie dit niet deert kan in het centrum zeker eens Indonesisch, Surinaams of Antilliaans eten in een van de vele eettentjes.

Amsterdam praktisch

Amsterdam is bijzonder auto-onvriendelijk en dat is niet alleen te merken aan de hoge parkingsprijzen. Je doet er dus goed aan om met het vliegtuig of de trein naar de Nederlandse hoofdstad te reizen. Om het centrum te bereiken vanaf de luchthaven kan je makkelijk de trein (ongeveer 4 euro) nemen richting het Centraal Station. In amper vijftien minuten sta je in het centrum van de stad. Met de bus bereik je het Leidseplein in ongeveer 35 minuten vanaf Schiphol. Een duurdere optie is een taxirit naar het centrum. Dit loopt al gauw op tot zo'n 50 euro. Om je te verplaatsen doorheen de stad is een 24uurs ticket (8 euro) een handige en goedkope optie. Wie een meerdaags verblijf heeft kan goedkoop terecht in een hostel (20 euro) of een hotel waarvan de goedkoopste 45 euro per nacht bedragen. 

Informatie over de vlucht: Madrid - Amsterdam

Goedkoopste heenvlucht van € 76,75
Retourvlucht van € 127,85
Vluchttijd min. 02:30 / max. 02:45
Vliegtijd terugvlucht min. 02:30/ max. 02:40
Afstand 1460 km
Vluchten per week 71
Vertrekluchthaven Luchthaven Madrid-Barajas (MAD)
Land van vertrek Vluchten vanuit Spanje
Aankomstluchthaven Luchthaven Amsterdam Schiphol (AMS)
Land van bestemming Vluchten naar Nederland
Alternatieve routes naar Nederland
Alternatieve vluchten naar Amsterdam
Populaire bestemmingen voor doorreizen