idealo Preisfinderidealo Preisfinder - Finde den niedrigsten Flugpreis nach Abflugsort und Datum
LANG_widget_price_headline_widget
LANG_widget_price_interface_add_inbound
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound

Hamburg reistips

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Hamburg?

Iedere dag staan er meerdere vluchten gepland naar de Duitse stad Hamburg. Deze worden aangeboden door verschillende maatschappijen, waaronder KLM en Eurowings. In totaal neemt deze reis slechts iets meer dan een uur in beslag. Reizen met een overstap is ook mogelijk voor reizigers vanaf Eindhoven en Rotterdam. Zij vliegen dan met Ryanair of British Airways.

Wat is de beste tijd om naar Hamburg te reizen?

Wie optimaal wil genieten van warme dagen in de stad moet Hamburg tussen mei en oktober bezoeken. De zomermaanden juni, juli en augustus zijn het drukste, terwijl de late lente en vroege herfst heerlijk rustig zijn. De winter is ook een ideale tijd om van de stad te genieten. Deze is dan namelijk gevuld met sfeervolle kerstmarkten en Hamburg heeft een ontzettend knusse winterse sfeer.

Wat mag men in Hamburg niet missen?

De ruïne van de St. Nikolai kerk is een bijzondere bezienswaardigheid in de stad, aangezien deze kerk is vernietigd in de Tweede Wereldoorlog. Het gebouw biedt dus een interessante kijk op het oorlogsverleden van Hamburg. Daarnaast is een wandeling langs rivier de Elbe onmisbaar tijdens een bezoek aan de stad. Geniet van het kabbelende water of wandel over een van de vele historische bruggen die Hamburg rijk is. Kunstliefhebbers halen hun hart op aan de Hamburger Kunsthalle: een groot kunstmuseum dat over drie verschillende locaties verspreid is.