Vluchten van Brussel naar Antalya

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten van Brussel naar Antalya

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken van Brussel (BRU) naar Antalya (AYT) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen zijn in de afgelopen dagen gezocht en gevonden op idealo. Je kunt ook je eigen zoekopdracht naar Antalya starten. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Tips en tricks om goedkope vluchten van Brussel naar Antalya te vinden

Populairste Airline: Lufthansa
Lufthansa, Swiss en Sun Express zijn op deze route de populairste airlines en worden met een aandeel van 74 % het meest geboekt.
Lufthansa
33 %
Swiss
28 %
Sun Express
13 %
Tip: 11 dagen voor vertrek boeken
Het beste moment om uw ticket te boeken is ongeveer 11 dagen voor vertrek. Zo kan men tot 35 % besparen.
11 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: zondag
De prijzen variëren per dag van de week. zondag zijn vliegtickets tot 46 % gunstiger.
Populairste verbindung: via Zürich
Op deze route zijn vluchten via Zürich met een aandeel van 31 % het meest populair.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Zürich
11h 45min, vanaf € 180
31 %
1 tussenstop München
15h 00min, vanaf € 349
28 %
directe vlucht
03h 50min, vanaf € 218
19 %

Nuttige informatie over de vlucht van Brussel naar Antalya

Antalya, stad aan een blauwe baai

In het zuiden van Turkije ligt Antalya. De azuurblauwe zee, de uitgestrekte stranden en de bergen op de achtergrond maken deze stad zeer aantrekkelijk. Deze kuststrook wordt de Turkse Rivièra genoemd en biedt inderdaad alles wat je van een vakantie verwacht aan schoonheid en comfort. Zonaanbidders vinden hier wat ze zoeken. De lange stranden, zowel kiezel als zand, zijn prachtig gelegen aan de baai.

Wanneer te gaan

Van de lente tot de herfst is de temperatuur aangenaam en dat is dan ook de beste tijd. Aangezien er in Antalya een mediterraans klimaat heerst, zijn de zomers echt warm. Belangrijke feestdagen zijn 19 mei, de Herdenking van Atatürk, 29 oktober, de Dag van de Republiek en natuurlijk het Offerfeest en het Suikerfeest.

Voorbereidingen en weetjes voor de reis

Nederlanders hebben een visum nodig voor Turkije. Dit kan online aangevraagd worden en kost 25 euro. Het wordt aangeraden zich voor vertrek in te enten tegen hepatitis A, tyfus, tetanus en difterie maar dit is niet verplicht.

In Turkije zijn veel mooie dingen te zien. Pas er voor op om gevonden memorabilia mee te nemen, dat wordt gezien als ontvreemding van cultureel en natuurlijk erfgoed en is verboden. Wel kunt u leuke souvenirs en andere mooie dingen kopen, bijvoorbeeld op markten. Zorg ervoor altijd af te dingen, anders betaalt u geheid teveel. En dat hoeft niet in Turkije. Ook eten is niet duur. In het centrum kun je voor ongeveer 8 try lekker eten, bijvoorbeeld in de straten Cumhuriyet of Atatürk Caddesi.

Verblijf in Antalya

Antalya heeft een eigen luchthaven. Vandaar naar het centrum is ongeveer een half uur met de shuttle bus. Er rijden ook gewone bussen en taxi's. Een taxi is sowieso een handig vervoermiddel en niet al te duur. Ook de prijzen voor hotels zijn zeer redelijk: vanaf 40 try in het oude stadscentrum en vanaf 70 try aan de populaire stranden.

Informatie over de vlucht: Brussel - Antalya

Goedkoopste heenvlucht van € 70,99
Retourvlucht van € 218,50
Vluchttijd min. 03:40 / max. 03:50
Vliegtijd terugvlucht min. 04:00/ max. 04:05
Afstand 2601 km
Vluchten per week 3
Vertrekluchthaven Brussel (BRU)
Land van vertrek België
Aankomstluchthaven Antalya (AYT)
Land van bestemming Turkije
Alternatieve routes naar Turkije
Alternatieve vluchten naar Antalya
Populaire bestemmingen voor doorreizen
Vliegbestemmingen met een vergelijkbare prijs