Populairste Airline: KLM
Met 19 % besluiten de meeste reizigers voor deze route om te vliegen met KLM.
KLM
19 %
TUI fly Belgium
5 %
TUI fly Belgium
0 %
Tip: 3 maanden voor vertrek boeken
Het beste moment om uw ticket te boeken is ongeveer 3 maanden voor vertrek. Zo kan men tot 47 % besparen.
96 dagen voor vertrek
Goedkoopste maand: oktober
Vliegtickets van Brussel naar Curacao zijn het goedkoopst in de maanden oktober.
Goedkoopste weekdag: maandag
De goedkoopste dagen voor deze vlucht zijn maandag. Op deze dagen kan tot 15 % bespaard worden.
Populairste verbindung: via Londen-Heathrow en Miami
Met 39 % van alle geboekte vliegtickets is de route met overstap in Londen-Heathrow en Miami favoriet.
verbinding
boekingen
2 tussenstops Londen-Heathrow Miami International Airport, FL
19h 01min, vanaf € 809
39 %
1 tussenstop Amsterdam Schiphol
12h 15min, vanaf € 536
21 %
2 tussenstops Washington DC - Dulles International Airport, DC Panama City-Tocumen International
30h 18min, vanaf € 461
9 %
Retour al vanaf € 407,00
Op dit moment is deze route het goedkoopst met de heenvlucht op 01.10.2018 en de terugvlucht op 08.10.2018. Tot 50 % goedkoper dan de gemiddelde prijs voor deze vlucht.

€ 407
goedkoop
€ 407
duur
€ 1 209

Curaçao; Een stukje Nederland in de Cariben

 Het hoofdeiland van de Nederlandse Antillen is Curaçao. Gelegen in de Caribische Zee staat het bekend om zijn vele stranden, goede klimaat en uitstekende duik- en snorkelmogelijkheden.

...

Eiland voor zonaanbidders

 Wie van lekker weer houdt, zit op Curaçao goed. Het eiland heeft een tropisch klimaat met een droog seizoen dat van januari tot en met september duurt. De resterende maanden worden gekenmerkt door overvloedige regenval, al blijft de temperatuur wel op niveau. Deze ligt namelijk elke dag tussen 25 en 30 graden Celsius. Interessante evenementen zijn het Curaçao International Jazz Festival dat in mei wordt georganiseerd, en de Dag van de Vlag. Deze nationale feestdag vindt plaats op 2 juli. Op 17 augustus wordt de Slavenopstand van 1795 herdacht met uiteenlopende culturele en muzikale festiviteiten.

...

 Paspoort volstaat bij bezoek aan Curaçao

Wie zijn vakantie op Curaçao wil doorbrengen kan zo op het vliegtuig stappen. Voor een bezoek aan het eiland volstaat een geldig paspoort en het aanvragen van een visum is dan ook niet nodig. Door de aangename zeetemperatuur en bijzondere onderwaterwereld is Curaçao geliefd bij zwemmers en duikers. Vooral in het noorden kunnen voor de kust echter sterke stromingen staan. Watersporters dienen hier dus extra voorzichtig te zijn. Ook op het eiland zelf moet de veiligheid in acht worden genomen. De toeristische gebieden kunnen als veilig worden beschouwd, maar daarbuiten is het aan te raden om bezittingen en kostbaarheden goed in de gaten houden. De prijzen liggen lager dan in Nederland. Het verschil kan voor lokale producten zelfs oplopen tot ongeveer 50%. Importartikelen kosten vergeleken met Nederland juist meer.

...

Lokaal vervoer via huurauto of taxi

Na aankomst op de luchthaven Curaçao International Airport in het noorden van het eiland wordt geadviseerd om per taxi of huurauto verder te reizen. Taxi’s zijn minder duur dan in Nederland en in de omgeving van het vliegveld zijn de nodige autoverhuurlocaties te vinden. Er is ook openbaar vervoer op Curaçao, maar de bussen volgen niet zo’n strak dienstrooster als in Nederland. De prijzen voor een overnachting op het eiland beginnen op ongeveer 35 Amerikaanse dollar.

...