Populairste Airline: KLM
De populairste airlines op de route Brussel – Curacao zijn met 41 % KLM, American Airlines en Lufthansa Cityline.
KLM
22 %
American Airlines
19 %
Lufthansa Cityline
0 %
Tip: 5 maanden voor vertrek boeken
Uw ticket boekt u rond 5 maanden voor vertrek het voordeligst. Tot 60 % kan men besparen.
154 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: maandag
Het loont zich de om flexibel te zijn, want maandag zijn de tickets op deze route het goedkoopst.
Populairste verbindung: via Londen-Heathrow en Miami
In het bijzonder de route via Londen-Heathrow en Miami is met een boekingsaandeel van 31 % zeer gevraagd.
verbinding
boekingen
2 tussenstops Londen-Heathrow Miami International Airport, FL
31h 18min, vanaf € 804
31 %
1 tussenstop Amsterdam Schiphol
28h 50min, vanaf € 541
28 %
2 tussenstops Washington DC - Dulles International Airport, DC Panama City-Tocumen International
30h 18min, vanaf € 465
9 %
Retour al vanaf € 463,00
Als je reis begint op 29-10-18 en je de terugreis op 12-11-18 boekt, komt je totaalprijs op slechts € 463,00.

€ 463
goedkoop
€ 463
duur
€ 1 275

Curaçao; Een stukje Nederland in de Cariben

 Het hoofdeiland van de Nederlandse Antillen is Curaçao. Gelegen in de Caribische Zee staat het bekend om zijn vele stranden, goede klimaat en uitstekende duik- en snorkelmogelijkheden.

...

Eiland voor zonaanbidders

 Wie van lekker weer houdt, zit op Curaçao goed. Het eiland heeft een tropisch klimaat met een droog seizoen dat van januari tot en met september duurt. De resterende maanden worden gekenmerkt door overvloedige regenval, al blijft de temperatuur wel op niveau. Deze ligt namelijk elke dag tussen 25 en 30 graden Celsius. Interessante evenementen zijn het Curaçao International Jazz Festival dat in mei wordt georganiseerd, en de Dag van de Vlag. Deze nationale feestdag vindt plaats op 2 juli. Op 17 augustus wordt de Slavenopstand van 1795 herdacht met uiteenlopende culturele en muzikale festiviteiten.

...

 Paspoort volstaat bij bezoek aan Curaçao

Wie zijn vakantie op Curaçao wil doorbrengen kan zo op het vliegtuig stappen. Voor een bezoek aan het eiland volstaat een geldig paspoort en het aanvragen van een visum is dan ook niet nodig. Door de aangename zeetemperatuur en bijzondere onderwaterwereld is Curaçao geliefd bij zwemmers en duikers. Vooral in het noorden kunnen voor de kust echter sterke stromingen staan. Watersporters dienen hier dus extra voorzichtig te zijn. Ook op het eiland zelf moet de veiligheid in acht worden genomen. De toeristische gebieden kunnen als veilig worden beschouwd, maar daarbuiten is het aan te raden om bezittingen en kostbaarheden goed in de gaten houden. De prijzen liggen lager dan in Nederland. Het verschil kan voor lokale producten zelfs oplopen tot ongeveer 50%. Importartikelen kosten vergeleken met Nederland juist meer.

...

Lokaal vervoer via huurauto of taxi

Na aankomst op de luchthaven Curaçao International Airport in het noorden van het eiland wordt geadviseerd om per taxi of huurauto verder te reizen. Taxi’s zijn minder duur dan in Nederland en in de omgeving van het vliegveld zijn de nodige autoverhuurlocaties te vinden. Er is ook openbaar vervoer op Curaçao, maar de bussen volgen niet zo’n strak dienstrooster als in Nederland. De prijzen voor een overnachting op het eiland beginnen op ongeveer 35 Amerikaanse dollar.

...