Populairste Airline: American Airlines
De meeste passagiers op de route Düsseldorf – Curacao reizen het liefste met American Airlines.
American Airlines
23 %
Virgin Galactic
11 %
KLM
11 %
Tip: 2 maanden voor vertrek boeken
Het beste moment om op deze bestemming een vlucht te boeken is 2 maanden voor vertrek. Dit kan een besparing van tot 73 % ten opzichte van de gemiddelde ticketprijs opleveren.
57 dagen voor vertrek
Goedkoopste maand: januari
De maand waarin men van Düsseldorf naar Curacao reist bepaald de prijs van het ticket. De gunstigste vluchten op deze route worden in januari gevlogen.
Goedkoopste weekdag: maandag
Vergeleken met andere weekdagen zijn vluchten op maandag het goedkoopst.
Populairste verbindung: via Londen-Heathrow en Miami
Op deze route zijn vluchten via Londen-Heathrow en Miami met een aandeel van 30 % het meest populair.
verbinding
boekingen
2 tussenstops Londen-Heathrow Miami International Airport, FL
35h 11min, vanaf € 681
30 %
1 tussenstop Amsterdam Schiphol
27h 55min, vanaf € 538
23 %
2 tussenstops Parijs-Charles de Gaulle Amsterdam Schiphol
26h 45min, vanaf € 593
18 %
Retour al vanaf  € 538,00
Als je reis begint op 22.01.2018 en je de terugreis op 30.01.2018 boekt, komt je totaalprijs op slechts  € 538,00. Tickets zijn op actueel 30 % goedkoper dan gemiddeld.

€ 538
goedkoop
€ 538
duur
€ 1 314

Vlucht van Dusseldorf naar Curacao

Voor veel Nederlanders is de luchthaven in Düsseldorf dichterbij dan Schiphol Amsterdam (AMS). Om die reden verzorgen meerdere luchtvaartmaatschappijen vanaf Düsseldorf vluchten op Willemstad. Tevens is Curaçao voor onze Duitse buren ook een in populariteit groeiende bestemming. Het subtropische klimaat, de frisse zeewind, het aantal zonuren en de prachtige witte stranden, maken dat de Antillen voor de noord-Europeanen een geliefde exotische bestemming zijn.

...

Vliegduur Düsseldorf Curaçao

De directe vlucht met airberlin van Düsseldorf naar Curaçao doet er officieel 10.30 uur over op de heenweg en voor de terugweg staat 9 uur en 35 minuten. Deze tijden zijn bij benadering en afhankelijk van meerdere factoren zoals windrichting en vliegroute. Bij de vluchten met een tussenstop is de vliegtijd volledig afhankelijk van de luchthaven waar de tussenstop plaatsvind en hoeveel tijd deze in beslag neemt.

...

Goedkope vliegtickets DUS CUR

De meeste maatschappijen die tickets Düsseldorf Curaçao aanbieden doen dit met een tussenstop. Sinds een tijdje heeft de Duitse prijsvechter airberlin Curaçao opgenomen in haar netwerk en biedt tegen zeer gunstige tarieven vluchten aan op deze midden Amerikaanse vakantie bestemming. Daarnaast zijn er natuurlijk ook meerdere luchtvaartmaatschappijen die vluchten verzorgen vanaf nabijgelegen luchthavens. Hieronder vallen meerdere airlines die bijvoorbeeld vluchten Amsterdam Curaçao (AMS CUR) en Brussel Curaçao (BRU CUR) verzorgen. Hierdoor is het voor vrijwel elk tijdstip en de meeste budgets mogelijk om dit prachtige subtropische eiland te bezoeken.

...

Vakantie op Curaçao

Curaçao is omgeven door enkele van de prachtigste koraalriffen ter wereld, wat het een van de mooiste snorkel/duik bestemmingen ter wereld maakt. Ook wat cultuur betreft is er veel te zien, er staan veel oude forten en de typische architectuur en de oude haven in Willemstad zijn hoogtepunten van dit Antilliaanse eiland.

...