Populairste Airline: British Airways
De meeste passagiers op de route Düsseldorf – Curacao reizen het liefste met British Airways.
British Airways
20 %
KLM
15 %
Lufthansa
2 %
Tip: 4 maanden voor vertrek boeken
4 maanden voor de reis zijn de ticketprijzen in de regel bijzonder voordelig.
136 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: zaterdag
Het loont zich de om flexibel te zijn, want zaterdag zijn de tickets op deze route het goedkoopst.
Populairste verbindung: via Madrid en Miami
18 % van alle gemaakte boekingen gaan voor de route met tussenstop in Madrid en Miami.
verbinding
boekingen
2 tussenstops Madrid-Barajas Miami International Airport, FL
38h 46min, vanaf € 561
18 %
2 tussenstops Londen-Heathrow Miami International Airport, FL
18h 36min, vanaf € 574
18 %
1 tussenstop Amsterdam Schiphol
28h 50min, vanaf € 520
16 %
Retour al vanaf € 451,00
Een retourvlucht voor slechts € 451,00 krijg je bijvoorbeeld met een heenvlucht op 01-02-20 en een terugvlucht op 12-02-20.

€ 451
goedkoop
€ 451
duur
€ 1 332

Vlucht van Dusseldorf naar Curacao

Voor veel Nederlanders is de luchthaven in Düsseldorf dichterbij dan Schiphol Amsterdam (AMS). Om die reden verzorgen meerdere luchtvaartmaatschappijen vanaf Düsseldorf vluchten op Willemstad. Tevens is Curaçao voor onze Duitse buren ook een in populariteit groeiende bestemming. Het subtropische klimaat, de frisse zeewind, het aantal zonuren en de prachtige witte stranden, maken dat de Antillen voor de noord-Europeanen een geliefde exotische bestemming zijn.

...

Vliegduur Düsseldorf Curaçao

De directe vlucht met airberlin van Düsseldorf naar Curaçao doet er officieel 10.30 uur over op de heenweg en voor de terugweg staat 9 uur en 35 minuten. Deze tijden zijn bij benadering en afhankelijk van meerdere factoren zoals windrichting en vliegroute. Bij de vluchten met een tussenstop is de vliegtijd volledig afhankelijk van de luchthaven waar de tussenstop plaatsvind en hoeveel tijd deze in beslag neemt.

...

Goedkope vliegtickets DUS CUR

De meeste maatschappijen die tickets Düsseldorf Curaçao aanbieden doen dit met een tussenstop. Sinds een tijdje heeft de Duitse prijsvechter airberlin Curaçao opgenomen in haar netwerk en biedt tegen zeer gunstige tarieven vluchten aan op deze midden Amerikaanse vakantie bestemming. Daarnaast zijn er natuurlijk ook meerdere luchtvaartmaatschappijen die vluchten verzorgen vanaf nabijgelegen luchthavens. Hieronder vallen meerdere airlines die bijvoorbeeld vluchten Amsterdam Curaçao (AMS CUR) en Brussel Curaçao (BRU CUR) verzorgen. Hierdoor is het voor vrijwel elk tijdstip en de meeste budgets mogelijk om dit prachtige subtropische eiland te bezoeken.

...

Vakantie op Curaçao

Curaçao is omgeven door enkele van de prachtigste koraalriffen ter wereld, wat het een van de mooiste snorkel/duik bestemmingen ter wereld maakt. Ook wat cultuur betreft is er veel te zien, er staan veel oude forten en de typische architectuur en de oude haven in Willemstad zijn hoogtepunten van dit Antilliaanse eiland.

...