Populairste Airline: Ryanair
Met 75 % besluiten de meeste reizigers voor deze route om te vliegen met Ryanair.
Ryanair
75 %
Tip: 3 maanden voor vertrek boeken
De beste prijs voor deze vlucht krijg je als je 3 maanden voor vertrek boekt. Zo kan je tot 25 % besparen.
92 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: donderdag
De beste prijs is afhankelijk van de dag van de week. Op donderdag kan een vlucht tot 45 % goedkoper geboekt worden.
De populairste verbinding is nonstop
Vluchten zonder tussenstop zijn op deze route het populairst en worden met een aandeel van 77 % het meest geboekt.
verbinding
boekingen
directe vlucht
01h 10min, vanaf € 26
77 %
1 tussenstop Dublin
06h 00min, vanaf € 72
16 %
1 tussenstop Milaan-Bergamo - Orio Al Serio Milaan-Malpensa
07h 00min, vanaf € 58
4 %
Retour al vanaf € 26,00
Wie bijvoorbeeld op 03-10-19 heen en op 08-10-19 terugvliegt, reist voor € 26,00 bijzonder gunstig.

€ 26
goedkoop
€ 26
duur
€ 145

Londen-Stansted

Londen-Stansted is een prima uitvalsbasis voor bezoeken aan diverse bezienswaardigheden. Het vliegen van Amsterdam naar Londen kost slechts een uur en dat maakt Londen een prima bestemming voor vakanties en stedentrips.

...

Londen beleven: bezienswaardigheden

Londen heeft reizigers veel te bieden: de Big Ben en Notting Hill behoren tot de bekendste bezienswaardigheden. Het Notting Hill Carnival wordt in augustus in de Londense wijk Notting Hill gehouden. Het Notting Hill Carnival is gericht op de Caraïbische cultuur en vormt een schril contrast met het gemiddelde weer in London. Notting Hill is ook in andere maanden de moeite waard: bezoek de antiekmarkt Portobello Road (bekend uit de film 'Notting Hill') en de verschillende trendy winkels en restaurants. Sporters kunnen in de maand april hun hart ophalen met de bootrace en de marathon van Londen.

...

Prijzen

Het boeken van een vliegticket naar Londen-Stansted kan heel voordelig, maar het leven in Londen is een stuk duurder dan in Nederland. Prijzen voor eten en drinken zijn in Londen zo'n 50 - 80 procent duurder dan in Nederland.

...

Vervoer

Verschillende luchtvaartmaatschappijen vliegen op Londen-Stansted (London STN). Ook de bekende prijsvechters vliegen direct naar Londen-Stansted. Het boeken van een retourvlucht kan voor enkele tientallen euro's. Prijzen voor een retourvlucht bedragen ongeveer 30 euro op basis van een goedkope vlucht in het laagseizoen. Londen-Stansted Airport beschikt eveneens over een treinstation waar elke 15 minuten een trein naar Londen Liverpool Street Station vertrekt. Treintickets van Londen-Stansted Airport naar London Liverpool Street Station zijn voor ongeveer 8 pond verkrijgbaar. Reizigers die liever een auto huren moeten (naast het links rijden) rekening houden met de 'Inner City Congestion Charge' (11 pond per dag) die op doordeweekse dagen geldt. Het openbaar vervoer is niet alleen voordelig, maar ook praktisch: naast de trein naar Londen - Liverpool Street Station vertrekken treinen naar o.a. Cambridge. Lokale bussen.

...