Populairste Airline: Ryanair
De meeste passagiers op de route Eindhoven – Londen-Stansted reizen het liefste met Ryanair.
Ryanair
89 %
Tip: 14 dagen voor vertrek boeken
Het optimale moment voor een boeking is 14 dagen voor take off. Hier betaal je slechts € 34,00.
14 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: bv. zaterdag
De prijzen variëren per dag van de week. dinsdag, donderdag en zaterdag zijn vliegtickets tot 6 % gunstiger.
De populairste verbinding is nonstop
Van Eindhoven naar Londen-Stansted vliegen 91 % van de mensen zonder tussenstop.
verbinding
boekingen
directe vlucht
01h 10min, vanaf € 33
91 %
1 tussenstop Dublin
09h 00min, vanaf € 70
5 %
1 tussenstop Warschau-Modlin
06h 55min, vanaf € 88
2 %

Londen-Stansted

Londen-Stansted is een prima uitvalsbasis voor bezoeken aan diverse bezienswaardigheden. Het vliegen van Amsterdam naar Londen kost slechts een uur en dat maakt Londen een prima bestemming voor vakanties en stedentrips.

...

Londen beleven: bezienswaardigheden

Londen heeft reizigers veel te bieden: de Big Ben en Notting Hill behoren tot de bekendste bezienswaardigheden. Het Notting Hill Carnival wordt in augustus in de Londense wijk Notting Hill gehouden. Het Notting Hill Carnival is gericht op de Caraïbische cultuur en vormt een schril contrast met het gemiddelde weer in London. Notting Hill is ook in andere maanden de moeite waard: bezoek de antiekmarkt Portobello Road (bekend uit de film 'Notting Hill') en de verschillende trendy winkels en restaurants. Sporters kunnen in de maand april hun hart ophalen met de bootrace en de marathon van Londen.

...

Prijzen

Het boeken van een vliegticket naar Londen-Stansted kan heel voordelig, maar het leven in Londen is een stuk duurder dan in Nederland. Prijzen voor eten en drinken zijn in Londen zo'n 50 - 80 procent duurder dan in Nederland.

...

Vervoer

Verschillende luchtvaartmaatschappijen vliegen op Londen-Stansted (London STN). Ook de bekende prijsvechters vliegen direct naar Londen-Stansted. Het boeken van een retourvlucht kan voor enkele tientallen euro's. Prijzen voor een retourvlucht bedragen ongeveer 30 euro op basis van een goedkope vlucht in het laagseizoen. Londen-Stansted Airport beschikt eveneens over een treinstation waar elke 15 minuten een trein naar Londen Liverpool Street Station vertrekt. Treintickets van Londen-Stansted Airport naar London Liverpool Street Station zijn voor ongeveer 8 pond verkrijgbaar. Reizigers die liever een auto huren moeten (naast het links rijden) rekening houden met de 'Inner City Congestion Charge' (11 pond per dag) die op doordeweekse dagen geldt. Het openbaar vervoer is niet alleen voordelig, maar ook praktisch: naast de trein naar Londen - Liverpool Street Station vertrekken treinen naar o.a. Cambridge. Lokale bussen.

...