Vluchten van Eindhoven naar Ibiza

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten van Eindhoven naar Ibiza

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken van Eindhoven (EIN) naar Ibiza (IBZ) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen zijn in de afgelopen dagen gezocht en gevonden op idealo. Je kunt ook je eigen zoekopdracht naar Ibiza starten. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Tips en tricks om goedkope vluchten van Eindhoven naar Ibiza te vinden

Populairste Airline: Transavia
Transavia en KLM zijn op deze route de populairste airlines en worden met een aandeel van 100 % het meest geboekt.
Transavia
72 %
KLM
28 %
De populairste verbinding is nonstop
Naar Ibiza vliegen 60 % van alle reizigers vanaf Eindhoven zonder daarbij te moeten overstappen.
verbinding
boekingen
directe vlucht
02h 25min, vanaf € 206
60 %
2 tussenstops Amsterdam Schiphol Madrid-Barajas
29h 10min, vanaf € 297
19 %
1 tussenstop Amsterdam Schiphol
27h 10min, vanaf € 223
13 %

Nuttige informatie over de vlucht van Eindhoven naar Ibiza

Ibiza

Ibiza maakt deel uit van de Balearen, een eilandengroep nabij Spanje. Het eiland is gekend omwille van zijn vele mogelijkheden voor feestvierders. Naast de nachtclubs waar menig fuifbeest zich in uitleeft, vind je er ook de authentieke dorpjes, zon en strandmogelijkheden en de vele hippies die het eiland kenmerken.

Een jaar vol festivals

Ibiza kent een mild klimaat waarin het tijdens de zomer makkelijk dertig graden kan worden. Wie naar Ibiza reist om het uitgaansleven te verkennen zal zich gelukkig prijzen met het feit dat je er het hele jaar door festivals vindt. Zo vindt 'Ibiza rocks' plaats van half juni tot half september. 

Hippiemarkten

Hoewel de meeste mensen er ook Engels spreken zijn het Catalaans en het Castiliaans de officiële talen van het eiland. Wie een paar woorden Spaans spreekt zal geapprecieerd worden. Ibiza is qua prijzen een stuk goedkoper dan Nederland. Vooral je boodschappen doen op een van de vele (hippie)markten is een manier om geld te besparen. 

De Discobus

Vanaf de luchthaven kun je met een taxi reizen naar Santa Eulalia voor een prijs van ongeveer 30 euro. Een rit naar het populaire Ibiza stad zal je zo'n 15 euro kosten. De haven van Ibiza is makkelijk te bereiken met bus nummer 10. Voor een prijs van ongeveer drie euro sta je in vijftien minuten aan de haven. Ibiza stad is niet erg bijster groot wat het ideaal maakt om te voet te verkennen. Om je te verplaatsen tussen de verschillende resorts en steden kun je het best de bus gebruiken. Deze zijn talrijk aanwezig. Een enkel ticket zal je ongeveer 1,60 euro kosten. Langere busritten zullen je zeker niet meer dan 4,50 euro kosten. In het hoogseizoen zijn een aantal grote resorts rechtstreeks bereikbaar met de bus vanaf de luchthaven. De Ibiza 'nachtbus is de Discobus, waarmee de belangrijkste bars, nachtclubs en hotels in de grotere resorts te bereiken zijn. Een enkele rit kost je zo'n drie euro. Wie comfortabel genoeg is in een basic hotel zal al kamers vinden vanaf tien euro. 

Informatie over de vlucht: Eindhoven - Ibiza

Goedkoopste heenvlucht van € 95,99
Retourvlucht van € 133,99
Vluchttijd min. 02:25
Vliegtijd terugvlucht min. 02:30
Afstand 1434 km
Vluchten per week 2
Vertrekluchthaven Luchthaven Eindhoven (EIN)
Aankomstluchthaven Luchthaven Ibiza (IBZ)
Land van bestemming Vluchten naar Spanje
Alternatieve routes naar Spanje
Alternatieve vluchten naar Ibiza
Populaire bestemmingen voor doorreizen
Vliegbestemmingen met een vergelijkbare prijs