idealo Preisfinderidealo Preisfinder - Finde den niedrigsten Flugpreis nach Abflugsort und Datum
LANG_widget_price_headline_widget
LANG_widget_price_interface_add_inbound
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound

Micronesia reistips

Wat wacht op je in Micronesia

De Federale Staten van Micronesia zijn een land in het werelddeel Australië en Oceanië. Het land ligt in de Grote Oceaan en is een onderdeel van de regio Micronesië. Ten westen ligt het land Palau en Micronesia beslaat het centrale en oostelijke deel van de eilandengroep de Carolinen. De atollen zijn meestal van vulkanische oorsprong, bergachtig en bebost. aan de kust zijn overal mooie mangrove bossen en prachtige zanderige baaien te vinden.

Ten noordoosten van Micronesia liggen de Marshalleilanden, ten noorden liggen Guam en de Noordelijke Marianen, ten zuidoosten Kiribati en Nauru, ten zuiden Papoea-Nieuw-Guinea en ten zuidwesten Indonesië.

De Federatie bestaat uit de staten Chuuk (voorheen Truk), Pohnpei en Kosrae, die de Oost-Carolinen vormen en de staat Yap, die samen met de onafhankelijke natie Palau, de West-Carolinen vormen. Chuuk, heeft 294 eilanden en is 127 km² groot. Kosrae, omvat vijf eilanden van in totaal 110 km². Pohnpei heeft 163 eilanden met een oppervlak van 344 km² . En tot slot Yap met 145 eilanden, 119 km².

De belangrijkste bestemmingen in Micronesia

Palikir is de hoofdstad van de Federale Staten van Micronesia en is gelegen op het eiland Pohnpei. In het noorden van het eiland is de hoofdstad van Pohnpei, Kolonia. Deze word vaak verward met de hoofdstad van de staat. De bewoners van Micronesia leven van visvangst en de landbouw.

De internationale luchthaven van Pohnpei (PNI) igt op het eiland Dekehtik, zo'n 2 kilometer ten noorden van Kolonia. Vanaf Pohnpei vliegen regelmatig vluchten van Continental Airlines (CO) naar binnenlandse bestemmingen, naar Guam en naar andere Micronesische eilanden zoals: Chuuk (TKK), Honolulu (HNL), Kosrae (KSA)en Kwajalein (KWA).