Vluchten van Brussel naar Casablanca

Tips en tricks om goedkope vluchten van Brussel naar Casablanca te vinden

Populairste Airline: Royal Air Maroc
Royal Air Maroc, Air Arabia Maroc en Brussels Airlines zijn op deze route de populairste airlines en worden met een aandeel van 12 % het meest geboekt.
Royal Air Maroc
8 %
Air Arabia Maroc
4 %
Brussels Airlines
0 %
Tip: 2 maanden voor vertrek boeken
Het optimale moment voor een boeking is 2 maanden voor take off. Hier betaal je slechts € 118,00.
72 dagen voor vertrek
Populairste verbindung: via Madrid
Van alle vluchten is de route via Madrid met 20 % van alle boekingen het meest gevraagd.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Madrid-Barajas
06h 20min, vanaf € 152
20 %
1 tussenstop Lissabon
21h 15min, vanaf € 134
18 %
1 tussenstop Frankfurt-Main
09h 40min, vanaf € 244
17 %

Nuttige informatie over de vlucht van Brussel naar Casablanca

Welcome to Casablanca

Casablanca, de grootste stad van Marokko, betekent letterlijk 'Wit huis'. Casablanca staat bekend om zijn prachtige witte gebouwen en ligt aan de Atlantische Oceaan. Gaat u binnenkort naar Casablanca en wilt u graag wat meer informatie inwinnen over deze stad? Lees dan snel verder.

De beste periode om te genieten van Casablanca

Casablanca is over het algemeen het gehele jaar een goede reisbestemming. De temperatuur in Casablanca is alle maanden goed met een minimum temperatuur van gemiddeld 8 graden en een maximum van rond de 30 graden. Toch wordt geadviseerd om Casablanca te bezoeken tussen april en november. In deze maanden valt over het algemeen namelijk de minste neerslag.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Wat u echt dient te weten voordat u een ticket naar Casablanca boekt, is dat uw paspoort bij aankomst nog minimaal zes maanden geldig moet zijn. Daarnaast wordt u aanbevolen om inentingen te halen tegen hepatitis A, tyfus, difterie en tetanus. Dit is niet verplicht, maar wordt sterk aangeraden voor uw eigen gezondheid. Om verder uw gezondheid te beschermen, wordt geadviseerd om geen water uit de kraan te drinken en goed op te letten op de kwaliteit van het eten. De prijzen in Casablanca liggen lager dan in Nederland, zo betaalt u voor een glas bier ongeveer 15 MAD (Dirham) en voor een glas frisdrank rond de 6 MAD.

Nuttige informatie tijdens uw vakantie in Casablanca

Wanneer u vanaf het vliegveld naar het centrum van Casablanca wilt reizen, kunt u dat het beste per bus doen. De reistijd is ongeveer een uur en is het goedkoopst. Met de trein doet u er 35 minuten over en kost ongeveer 40 MAD. Voor een taxi betaalt u plus minus 250 MAD en bent u er binnen 35 minuten.

Als u eenmaal in het centrum bent, is een groot deel van het centrum te voet te bereiken. Wilt u toch met het openbaar vervoer of de taxi? Er zijn tal van buslijnen, trams en taxi's. Een taxirit is gemiddeld 7 keer zo duur als een busrit.

Informatie over de vlucht Brussel - Casablanca
Voordelige rechtstreekse vluchten
Vluchtinformatie Brussel - Casablanca
  • Vluchttijd: min. 03:15 / max. 03:25
  • Afstand: 2185 km
  • Vluchten per week: 12
  • Vliegtijd terugvlucht: min. 03:20 / max. 03:25
Topvliegroutes