Vluchten van Eindhoven naar Faro

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten van Eindhoven naar Faro

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken van Eindhoven (EIN) naar Faro (FAO) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen zijn in de afgelopen dagen gezocht en gevonden op idealo. Je kunt ook je eigen zoekopdracht naar Faro starten. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Tips en tricks om goedkope vluchten van Eindhoven naar Faro te vinden

Populairste Airline: Transavia
Transavia is met 80 % van alle gemaakte boekingen op deze route de meest populaire luchtvaartmaatschappij.
Transavia
80 %
KLM
14 %
Wizz Air
4 %
De populairste verbinding is nonstop
Naar Faro vliegen 81 % van alle reizigers vanaf Eindhoven zonder daarbij te moeten overstappen.
verbinding
boekingen
directe vlucht
03h 00min, vanaf € 159
81 %
2 tussenstops Amsterdam Schiphol Dublin
31h 20min, vanaf € 1.593
8 %
2 tussenstops Warschau Zürich
18h 20min, vanaf € 427
5 %

Nuttige informatie over de vlucht van Eindhoven naar Faro

Toeristische stad aan de Portugese Algarve

In het zuiden van Portugal ligt de zonnige kuststrook van de Algarve. Faro is de hoofdstad van deze regio en zijn luchthaven geldt als belangrijke toegangspoort voor de streek.

Hete zomers, milde winters

Zuid-Portugal is geliefd om zijn heerlijke en uitnodigende weersomstandigheden. Niet alleen in de zomer, maar tevens in de winter. In het zomerhalfjaar liggen de temperaturen er tussen circa 27 en 35 graden Celsius. Ook ’s winters kan een vakantie aan de Algarvekust nog zeer aangenaam zijn. Daarmee is Faro jaarrond een aantrekkelijke bestemming, al loopt het hoogseizoen voor zonaanbidders en strandliefhebbers van april tot oktober. Medio juli vindt de Faro International Motorcycle Rally plaats. Rond 7 september wordt met twee weken van muziek, feesten en exposities de verjaardag van de stad gevierd.

Spotgoedkoop op vakantie in Faro

Portugal is een van de goedkopere vakantielanden van Zuid-Europa. Over het algemeen worden in winkels, restaurants, uitgaansgelegenheden en accommodaties prijzen gehanteerd die beduidend lager liggen dan waar we in Nederland aan gewend zijn. Uit eten kan daarom al voor een klein bedrag, maar wie op vakantie in Faro zijn of haar eigen potje kookt is helemaal voordelig uit. Vooral op de diverse gezellige markten zijn de boodschappen bijzonder goedkoop. Overigens is een visum niet nodig om Portugal of de Algarve te bezoeken.

Verblijf en vervoer ter plaatse

Wie echt voordelig wil overnachten tijdens een vakantie in Faro kan het best een hostel boeken. Voor een bed worden prijzen gehanteerd vanaf twaalf euro. Een hotelkamer is een stuk duurder. Hiervoor moeten vakantiegangers rekenen op tarieven vanaf veertig euro per nacht. In het hoogseizoen is het aan te raden om ruim van te voren een kamer of bed te reserveren. Dat laatste geldt ook voor mensen die een auto willen huren. De meeste toeristen in Faro maken tijdens hun vakantie namelijk gebruik van een huurauto die ze bij het vliegveld oppikken. Desondanks is er betrouwbaar openbaar vervoer. Vanaf de luchthaven vertrekken de buslijnen 14 en 16 naar het stadscentrum voor een ritprijs van circa 2,50 euro. In en rond Faro zelf ligt een uitgebreid busnetwerk.

Informatie over de vlucht: Eindhoven - Faro

Retourvlucht van € 121,54
Vluchttijd min. 03:00
Vliegtijd terugvlucht min. 03:05
Afstand 1921 km
Vluchten per week 6
Vertrekluchthaven Luchthaven Eindhoven (EIN)
Aankomstluchthaven Luchthaven Faro (FAO)
Land van bestemming Vluchten naar Portugal
Alternatieve routes naar Portugal
Alternatieve vluchten naar Faro
Populaire bestemmingen voor doorreizen
Vliegbestemmingen met een vergelijkbare prijs