Populairste Airline: Copa
Met 19 % besluiten de meeste reizigers voor deze route om te vliegen met Copa.
Copa
19 %
Air Europa
12 %
TAP Portugal
11 %
Tip: 5 weken voor vertrek boeken
Het beste moment om op deze bestemming een vlucht te boeken is 5 weken voor vertrek. Dit kan een besparing van tot 41 % ten opzichte van de gemiddelde ticketprijs opleveren.
35 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: dinsdag
Het loont zich de om flexibel te zijn, want dinsdag zijn de tickets op deze route het goedkoopst.
Populairste verbindung: via Madrid
Van alle vluchten is de route via Madrid met 32 % van alle boekingen het meest gevraagd.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Madrid-Barajas
14h 55min, vanaf € 770
32 %
1 tussenstop Lissabon
13h 20min, vanaf € 579
18 %
1 tussenstop Parijs-Charles de Gaulle
21h 35min, vanaf € 703
15 %
Retour al vanaf € 579,00
De beste prijs voor een retour krijg je met de heenvlucht 24-09-19 en terugvlucht; 03-12-19.

€ 579
goedkoop
€ 0
duur
€ 0

Amsterdam

Amsterdam is een bruisende stad die zowel overdag als 's nachts veel te bieden heeft. Een gezellige stad met nauwe straatjes en oude historische panden die grenzen aan de grachten. Een stad die veel cultuur en vertier te bieden heeft op alle gebieden voor zowel jong als oud.

...

Vier Koningsdag en Bevrijdingsdag in bruisend Amsterdam

Amsterdam is het gehele jaar door te bezoeken, maar rond eind April en begin Mei bruist de stad van de festiviteiten. Zo wordt op 27 April Koningsdag gevierd, waarbij de verjaardag van Koning Willem Alexander door het hele land gevierd wordt. In Amsterdam is een grote vrijmarkt en zijn er tal van festiviteiten. Ook op 5 Mei is het groot feest als Bevrijdingsdag wordt gevierd, waarbij er veel festivals en muziekevenementen worden georganiseerd door het hele land. 

...

Probeer eens de verschillende keukens bij de vele eettentjes die Amsterdam te bieden heeft.

Amsterdam heeft vele goede eettentjes te bieden, maar probeer ook zeker eens de Indonesische, Surinaamse of Antilliaanse keuken bij een van de vele eettentjes in de stad. Er vaart een gratis pondje over de EI van achter het Centraal Station naar de NDSM werf, wat inmiddels een cultureel centrum is. De prijzen in het toeristische gedeelte van Amsterdam liggen ongeveer 50 tot 100% hoger dan de standaardprijzen die in Nederland gehanteerd worden. Bij een taxi is het handig om vooraf te vragen wat ongeveer de kosten zijn om zo niet tegen onverwachtse kosten aan te lopen.

...

Ontdek Amsterdam met het openbaar vervoer

Vanaf de luchthaven rijdt de trein in ongeveer 15 minuten naar het Centraal Station. Een kaartje kost circa 4 euro. Buslijn 197 doet er ongeveer 35 minuten over vanaf het Leidseplein naar Schiphol. Een taxi is vrij prijzig en kost circa 50 euro. Ritjes met een taxi die ongeveer tien minuten duren kosten ongeveer 15 tot 20 euro. Reizen met het openbaar vervoer is dan ook voordeliger en een 24uurs tickets kost circa 8 euro en voor kinderen van 4 tot 11 jaar is dit rond de 3 euro. Kaartjes kunnen ook in de trams gekocht worden.

...