Populairste Airline: Turkish Airlines
22 % van de vluchten op de route Caracas – Amsterdam worden geboekt bij Turkish Airlines.
Turkish Airlines
22 %
Copa
19 %
Air Europa
11 %
Tip: 4 maanden voor vertrek boeken
De beste prijs voor deze vlucht krijg je als je 4 maanden voor vertrek boekt. Zo kan je tot 44 % besparen.
128 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: zaterdag
Vergeleken met andere weekdagen zijn vluchten op zaterdag het goedkoopst.
Populairste verbindung: via Madrid
De favoriete verbinding gaat via Madrid en word door 22 % van alle reizigers geboekt.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Madrid-Barajas
12h 25min, vanaf € 819
22 %
1 tussenstop Istanbul New Airport
16h 45min, vanaf € 709
20 %
1 tussenstop Panama City-Tocumen International
16h 44min, vanaf € 1 273
19 %
Retour al vanaf € 622,00
De Ticketprijs voor een vlucht op 15-02-20 inclusief terugvlucht op 16-05-20 is op dit moment € 622,00.

€ 622
goedkoop
€ 622
duur
€ 1 572

Amsterdam

Amsterdam is een bruisende stad die zowel overdag als 's nachts veel te bieden heeft. Een gezellige stad met nauwe straatjes en oude historische panden die grenzen aan de grachten. Een stad die veel cultuur en vertier te bieden heeft op alle gebieden voor zowel jong als oud.

...

Vier Koningsdag en Bevrijdingsdag in bruisend Amsterdam

Amsterdam is het gehele jaar door te bezoeken, maar rond eind April en begin Mei bruist de stad van de festiviteiten. Zo wordt op 27 April Koningsdag gevierd, waarbij de verjaardag van Koning Willem Alexander door het hele land gevierd wordt. In Amsterdam is een grote vrijmarkt en zijn er tal van festiviteiten. Ook op 5 Mei is het groot feest als Bevrijdingsdag wordt gevierd, waarbij er veel festivals en muziekevenementen worden georganiseerd door het hele land. 

...

Probeer eens de verschillende keukens bij de vele eettentjes die Amsterdam te bieden heeft.

Amsterdam heeft vele goede eettentjes te bieden, maar probeer ook zeker eens de Indonesische, Surinaamse of Antilliaanse keuken bij een van de vele eettentjes in de stad. Er vaart een gratis pondje over de EI van achter het Centraal Station naar de NDSM werf, wat inmiddels een cultureel centrum is. De prijzen in het toeristische gedeelte van Amsterdam liggen ongeveer 50 tot 100% hoger dan de standaardprijzen die in Nederland gehanteerd worden. Bij een taxi is het handig om vooraf te vragen wat ongeveer de kosten zijn om zo niet tegen onverwachtse kosten aan te lopen.

...

Ontdek Amsterdam met het openbaar vervoer

Vanaf de luchthaven rijdt de trein in ongeveer 15 minuten naar het Centraal Station. Een kaartje kost circa 4 euro. Buslijn 197 doet er ongeveer 35 minuten over vanaf het Leidseplein naar Schiphol. Een taxi is vrij prijzig en kost circa 50 euro. Ritjes met een taxi die ongeveer tien minuten duren kosten ongeveer 15 tot 20 euro. Reizen met het openbaar vervoer is dan ook voordeliger en een 24uurs tickets kost circa 8 euro en voor kinderen van 4 tot 11 jaar is dit rond de 3 euro. Kaartjes kunnen ook in de trams gekocht worden.

...