Populairste Airline: Copa
De populairste airlines op de route Caracas – Amsterdam zijn met 56 % Copa, Turkish Airlines en Iberia.
Copa
30 %
Turkish Airlines
17 %
Iberia
9 %
Tip: 3 maanden voor vertrek boeken
Uw ticket boekt u rond 3 maanden voor vertrek het voordeligst. Tot 50 % kan men besparen.
84 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: bv. donderdag
Het laagst zijn de ticketprijzen woensdag en donderdag. Hier reis je tot 14 % goedkoper.
Populairste verbindung: via Panama City
35 % van alle gemaakte boekingen gaan voor de route met tussenstop in Panama City.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Panama City-Tocumen International
16h 44min, vanaf € 1 273
35 %
1 tussenstop Madrid-Barajas
12h 25min, vanaf € 819
20 %
1 tussenstop Istanbul New Airport
17h 25min, vanaf € 696
19 %
Retour al vanaf € 696,00
Op dit moment is deze route het goedkoopst met de heenvlucht op 07-11-19 en de terugvlucht op 18-11-19.

€ 696
goedkoop
€ 696
duur
€ 1 922

Amsterdam

Amsterdam is een bruisende stad die zowel overdag als 's nachts veel te bieden heeft. Een gezellige stad met nauwe straatjes en oude historische panden die grenzen aan de grachten. Een stad die veel cultuur en vertier te bieden heeft op alle gebieden voor zowel jong als oud.

...

Vier Koningsdag en Bevrijdingsdag in bruisend Amsterdam

Amsterdam is het gehele jaar door te bezoeken, maar rond eind April en begin Mei bruist de stad van de festiviteiten. Zo wordt op 27 April Koningsdag gevierd, waarbij de verjaardag van Koning Willem Alexander door het hele land gevierd wordt. In Amsterdam is een grote vrijmarkt en zijn er tal van festiviteiten. Ook op 5 Mei is het groot feest als Bevrijdingsdag wordt gevierd, waarbij er veel festivals en muziekevenementen worden georganiseerd door het hele land. 

...

Probeer eens de verschillende keukens bij de vele eettentjes die Amsterdam te bieden heeft.

Amsterdam heeft vele goede eettentjes te bieden, maar probeer ook zeker eens de Indonesische, Surinaamse of Antilliaanse keuken bij een van de vele eettentjes in de stad. Er vaart een gratis pondje over de EI van achter het Centraal Station naar de NDSM werf, wat inmiddels een cultureel centrum is. De prijzen in het toeristische gedeelte van Amsterdam liggen ongeveer 50 tot 100% hoger dan de standaardprijzen die in Nederland gehanteerd worden. Bij een taxi is het handig om vooraf te vragen wat ongeveer de kosten zijn om zo niet tegen onverwachtse kosten aan te lopen.

...

Ontdek Amsterdam met het openbaar vervoer

Vanaf de luchthaven rijdt de trein in ongeveer 15 minuten naar het Centraal Station. Een kaartje kost circa 4 euro. Buslijn 197 doet er ongeveer 35 minuten over vanaf het Leidseplein naar Schiphol. Een taxi is vrij prijzig en kost circa 50 euro. Ritjes met een taxi die ongeveer tien minuten duren kosten ongeveer 15 tot 20 euro. Reizen met het openbaar vervoer is dan ook voordeliger en een 24uurs tickets kost circa 8 euro en voor kinderen van 4 tot 11 jaar is dit rond de 3 euro. Kaartjes kunnen ook in de trams gekocht worden.

...