idealo Preisfinderidealo Preisfinder - Finde den niedrigsten Flugpreis nach Abflugdatum
LANG_widget_price_headline_widget
LANG_widget_price_interface_add_inbound
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound

Tips en tricks om goedkope vluchten van Parijs-Charles de Gaulle naar Amsterdam te vinden

Populairste Airline: KLM
Op de vliegroute Parijs-Charles de Gaulle – Amsterdam kopen de meeste mensen het liefste hun vliegtickets bij KLM.
KLM
16 %
Air France
9 %
Tip: 6 maanden voor vertrek boeken
Het beste moment om op deze bestemming een vlucht te boeken is 6 maanden voor vertrek. Dit kan een besparing van tot 45 % ten opzichte van de gemiddelde ticketprijs opleveren.
179 dagen voor vertrek
De populairste verbinding is nonstop
Vluchten zonder tussenstop zijn op deze route het populairst en worden met een aandeel van 40 % het meest geboekt.
verbinding
boekingen
directe vlucht
01h 25min, vanaf € 91
40 %
1 tussenstop Praag
04h 00min, vanaf € 140
23 %
1 tussenstop Manchester
08h 55min, vanaf € 159
13 %

Nuttige informatie over de vlucht van Parijs-Charles de Gaulle naar Amsterdam

Ontdek Amsterdam!

Amsterdam is de unieke hoofdstad van een bijzonder Nederland. Sinds de gouden eeuw is Amsterdam een centrum geweest voor kunst en cultuur en dat zie je terug in het straatbeeld. Je kunt bijvoorbeeld het Rijksmuseum, of één van de vele anderen beroemde musea bezoek. Daarnaast kun je je onderdompelen in het nacht leven van Amsterdam, in de buurt van het Leidscheplein. Om nog maar niet te spreken over één van de vele historische bezienswaardigheden of een tocht over de wereldberoemde grachten.

Feest met de Nederlanders

Koningsdag, 27 April, is de verjaardag van de huidige koning van Nederland, Koning Willem Alexander en deze wordt in het hele land gevierd, maar zeker in Amsterdam. In Amsterdam wordt een grote vrijmarkt georganiseerd, naast vele muziekfestivals en publieke feesten. Beiden dagen vallen in de wisselvallige Nederlandse lente. Het kan lekker toeven zijn in de zon, maar het is verstandig om ook warmere kleding en regenbescherming mee te nemen.

Reistips

De stad heeft een uitgebreide keuze aan verschillende keukens die je eens moet proberen als je in Amsterdam bent. Dit alles dankzij het rijke koloniale verleden. Probeer bijvoorbeeld eens Indonesisch, Surinaams of Antilliaans in één van de vele gezellige eettentjes die het stadscentrum rijk is. Houd er wel rekening mee dat de kosten in het toeristische gebied 50 tot 100% boven de Nederlandse norm liggen. Het hedendaagse Amsterdam opsnuiven? Geen probleem. Neem achter het Centraal Station het gratis pontje over het IJ naar de NDSM werf, een bruisend cultureel centrum in een voormalige scheepswerf.

Praktische reisinformatie betreffende Amsterdam

Je kunt vanaf Schiphol Airport binnen 15 minuten in hartje Amsterdam zijn. Direct onder de luchthaven is namelijk een treinstation met een rechtstreekse verbinding naar het Centraal Station, kosten rond de 4 Euro. Het is vanaf het vliegveld ook mogelijk om bus 197 van en naar het Leidscheplein te nemen, dit duurt ruim een half uur.

Een taxi nemen naar het hart van Amsterdam kost ongeveer het tienvoudige. In Nederland en zeker in Amsterdam is het duur om gebruik te maken van de taxidiensten. Het is dan ook verstandig om van tevoren met de taxichauffeur een prijs af te spreken om onaangename verrassingen te voorkomen.

Ben je van plan veel te reizen met het Openbaar Vervoer? Een dagticket voor het openbaar vervoer kost ongeveer 8 Euro en voor kinderen van 4 tot 11 jaren oud, kost dit circa 3 Euro.

Overnachtingen in Amsterdam is mogelijk in vele verschillende prijsklassen. Hostels vind je vanaf 20 Euro per nacht, goedkope hotels beginnen rond de 45 Euro.

Informatie over de vlucht Parijs-Charles de Gaulle - Amsterdam
Voordelige rechtstreekse vluchten
Vluchtinformatie Parijs-Charles de Gaulle - Amsterdam
  • Vluchttijd: min. 01:15 / max. 01:35
  • Afstand: 399 km
  • Vluchten per week: 95
  • Vliegtijd terugvlucht: min. 01:15 / max. 01:25
Topvliegroutes