Populairste Airline: Aegean Airlines
De route Athene – Amsterdam word het meeste geboekt bij Aegean Airlines.
Aegean Airlines
7 %
Transavia
4 %
KLM
4 %
Tip: 3 maanden voor vertrek boeken
Om 64 % te besparen boekt u uw ticket het beste 3 maanden voor vertrek .
103 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: vrijdag
De prijzen variëren per dag van de week. vrijdags zijn vliegtickets tot 23 % gunstiger.
De populairste verbinding is nonstop
Van Athene naar Amsterdam vliegen 18 % van de mensen zonder tussenstop.
verbinding
boekingen
directe vlucht
03h 30min, vanaf € 109
18 %
1 tussenstop München
11h 10min, vanaf € 137
14 %
1 tussenstop Belgrado (Beograd)
17h 45min, vanaf € 158
12 %
Retour al vanaf € 109,00
Op dit moment is deze route het goedkoopst met de heenvlucht op 21.12.2018 en de terugvlucht op 15.03.2019. Tot 41 % goedkoper dan de gemiddelde prijs voor deze vlucht.

€ 109
goedkoop
€ 109
duur
€ 340

Amsterdam: moderne wereldstad met historische sfeer

Voor elk wat wils!

Amsterdam combineert een 17de-eeuwse historische sfeer met alle troeven van een moderne wereldstad. De authentieke gebouwen en de intimiteit van straten, grachten en pleinen vormen een uniek decor om de vele facetten van de Nederlandse hoofdstad te ontdekken.

...

Amsterdam bruist het hele jaar door

Het hele jaar door is Amsterdam een aangename bestemming. De winters zijn niet schrikbarend koud en de zomers niet puffend heet. De meeste regen valt in de zomermaanden juli en augustus, wonderbaarlijk genoeg zijn dat ook de maanden waarin je de meeste kans hebt om van de zon te genieten.

 Je kan het hele jaar door genieten van allerlei activiteiten en feestelijkheden.

 Ook in de lente is een bezoek aan Amsterdam meer dan de moeite waard. De verjaardag van Koning Willem Alexander, 27 april, staat gekend als Koningsdag en wordt in heel het land gevierd. In Amsterdam gaat dit onder meer gepaard met de grote vrijmarkt. Op Bevrijdingsdag, 5 mei, wordt het einde van de bezetting tijden de Tweede Wereldoorlog gevierd met vele festivals en evenementen in het hele land.

...

Een goede voorbereiding maakt een goede reis

Nederland maakt deel uit van de Europese Unie. Het is een welvarend land met een open economie. In het toeristische gebied in Amsterdam liggen de prijzen 50 tot 100% boven de Nederlandse "norm".

...

Nuttige tips en weetjes

Vraag taxi chauffeurs wat de rit ongeveer kost om onverwachte hoge kosten te voorkomen. Een ritje van 10 min kan 15 tot 20 Euro kosten. Het openbaar vervoer is dan een stuk goedkoper. Voor een 24uurs ticket betaalt u als volwassene ongeveer 8 Euro. Voor kinderen tussen 4 en 11 jaar betaalt u ongeveer 3 Euro. Probeer ook eens Indonesisch, Surinaams of Antilliaans eten bij een van de vele eettentjes in de stad. Direct onder de luchthaven is een treinstation met verbinding naar het Centraal Station in ongeveer 15 minuten. Hostels zin in Amsterdam te vinden vanaf 20 Euro per nacht, goedkope hotels beginnen rond de 45 Euro per nacht.
...