Populairste Airline: Brussels Airlines
23 % van de vluchten op de route Banjul – Amsterdam worden geboekt bij Brussels Airlines.
Brussels Airlines
23 %
Royal Air Maroc
21 %
TUI Airlines Nederland
2 %
Tip: 18 dagen voor vertrek boeken
18 dagen voor de reis zijn de ticketprijzen in de regel bijzonder voordelig.
18 dagen voor vertrek
Populairste verbindung: via Brussel
De favoriete verbinding gaat via Brussel en word door 25 % van alle reizigers geboekt.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Brussel
13h 02min, vanaf € 686
25 %
1 tussenstop Casablanca
13h 30min, vanaf € 419
23 %
1 tussenstop Istanbul New Airport
14h 10min, vanaf € 683
16 %

Een bezoek aan Amsterdam

Amsterdam is een stad met rijke geschiedenis en bruisend cultureel leven. Het heeft daarom ook een grote populariteit weten te verwerven. Hoe je het beste kan voorbereiden op een bezoek aan Amsterdam lees je hieronder.

...

Oriënteer voor je reis

Wat betreft feestdagen is de periode April en Mei een van de beste perioden om Amsterdam te bezoeken. Op 27 april is er Koningsdag, waarbij in de stad vrijmarkten en grote evenementen worden gehouden. Op Bevrijdingsdag wordt het einde van de Tweede Wereldoorlog in Nederland gevierd met talloze concerten.

...

Verdere tips

Amsterdam geldt voor Nederlandse begrippen als een dure stad. In het Centrum liggen de kosten 50 tot 100% boven de Nederlandse norm. Hostels zijn er in Amsterdam vanaf €20 per nacht. Hotels beginnen al vanaf €45.

Vanaf Schiphol ben je met de trein op Amsterdam CS en terug binnen een kwartier. Met Lijn 197 kan men vanuit het Leidseplein binnen ongeveer 35 minuten op Schiphol aankomen. Een taxi tussen Amsterdam centrum en Schiphol kost €50.

Er zijn zowel in het Centrum als daarbuiten talloze Surinaamse, Indonesische en Antilliaanse eetgelegenheden te vinden die vaak veel en goed eten voor weinig bieden.

...

Vervoer in Amsterdam

Amsterdam beschikt over een goed geregeld openbaar vervoer netwerk, die haltes heeft vlakbij min of meer elke bezienswaardigheid en uitgaansgelegenheid. Voor ongeveer €8 heb je een 24-uurs kaart waarbij alle transportmogelijkheden van het GVB (dus bus, metro, tram) benut kunnen worden voor een dag. Voor kinderen van 4 tot 11 jaar is de 24-uurs kaart verkrijgbaar voor minder dan de helft daarvan.

Het GVB exploiteert verder een gratis pond die 24 uur per dag diensten vaart tussen Amsterdam Centraal en meerdere locaties in Amsterdam Noord, zoals Eye en de NDSM-werf.

Als alternatief voor metro, bus en tram kan je gebruik maken van het taxi netwerk. Het voordeel van taxi's ten opzichte van het openbaar vervoer is dat taxi's in Amsterdam 24 uur beschikbaar zijn. Het nadeel is dat een taxirit van 10 minuten al gauw €15 tot €20 gaat kosten. Vraag voor de rit een prijs om onaangename verrassingen te voorkomen.

...
idealo Preisfinderidealo Preisfinder - Finde den niedrigsten Flugpreis nach Abflugdatum
LANG_widget_price_headline_widget
LANG_widget_price_interface_add_inbound
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound
Informatie over de vlucht Banjul - Amsterdam
Vluchtinformatie Banjul - Amsterdam
  • Vluchttijd: min. 06:30 / max. 06:30
  • Afstand: 4739 km
  • Vluchten per week: 2
  • Vliegtijd terugvlucht: min. 07:00 / max. 07:00
Topvliegroutes