Vluchten van Banjul naar Amsterdam

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten van Banjul naar Amsterdam

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken van Banjul (BJL) naar Amsterdam (AMS) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen zijn in de afgelopen dagen gezocht en gevonden op idealo. Je kunt ook je eigen zoekopdracht naar Amsterdam starten. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Tips en tricks om goedkope vluchten van Banjul naar Amsterdam te vinden

Populairste Airline: Royal Air Maroc
Op de route Banjul – Amsterdam worden de meeste vluchten verzorgt door Royal Air Maroc.
Royal Air Maroc
70 %
Air Senegal
19 %
Vueling Airlines
4 %
Tip: 4 maanden voor vertrek boeken
De beste prijs voor deze vlucht krijg je als je 4 maanden voor vertrek boekt. Zo kan je tot 50 % besparen.
121 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: dinsdag
Vergeleken met andere weekdagen zijn vluchten op dinsdag het goedkoopst.
Populairste verbindung: via Casablanca
Van alle vluchten is de route via Casablanca met 86 % van alle boekingen het meest gevraagd.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Casablanca
12h 30min, vanaf € 558
86 %
2 tussenstops Dakar - Blaise Diagne Brussel
30h 50min, vanaf € 4.060
9 %
1 tussenstop Barcelona
17h 30min, vanaf € 576
5 %

Nuttige informatie over de vlucht van Banjul naar Amsterdam

Een bezoek aan Amsterdam

Amsterdam is een stad met rijke geschiedenis en bruisend cultureel leven. Het heeft daarom ook een grote populariteit weten te verwerven. Hoe je het beste kan voorbereiden op een bezoek aan Amsterdam lees je hieronder.

Oriënteer voor je reis

Wat betreft feestdagen is de periode April en Mei een van de beste perioden om Amsterdam te bezoeken. Op 27 april is er Koningsdag, waarbij in de stad vrijmarkten en grote evenementen worden gehouden. Op Bevrijdingsdag wordt het einde van de Tweede Wereldoorlog in Nederland gevierd met talloze concerten.

Verdere tips

Amsterdam geldt voor Nederlandse begrippen als een dure stad. In het Centrum liggen de kosten 50 tot 100% boven de Nederlandse norm. Hostels zijn er in Amsterdam vanaf €20 per nacht. Hotels beginnen al vanaf €45.

Vanaf Schiphol ben je met de trein op Amsterdam CS en terug binnen een kwartier. Met Lijn 197 kan men vanuit het Leidseplein binnen ongeveer 35 minuten op Schiphol aankomen. Een taxi tussen Amsterdam centrum en Schiphol kost €50.

Er zijn zowel in het Centrum als daarbuiten talloze Surinaamse, Indonesische en Antilliaanse eetgelegenheden te vinden die vaak veel en goed eten voor weinig bieden.

Vervoer in Amsterdam

Amsterdam beschikt over een goed geregeld openbaar vervoer netwerk, die haltes heeft vlakbij min of meer elke bezienswaardigheid en uitgaansgelegenheid. Voor ongeveer €8 heb je een 24-uurs kaart waarbij alle transportmogelijkheden van het GVB (dus bus, metro, tram) benut kunnen worden voor een dag. Voor kinderen van 4 tot 11 jaar is de 24-uurs kaart verkrijgbaar voor minder dan de helft daarvan.

Het GVB exploiteert verder een gratis pond die 24 uur per dag diensten vaart tussen Amsterdam Centraal en meerdere locaties in Amsterdam Noord, zoals Eye en de NDSM-werf.

Als alternatief voor metro, bus en tram kan je gebruik maken van het taxi netwerk. Het voordeel van taxi's ten opzichte van het openbaar vervoer is dat taxi's in Amsterdam 24 uur beschikbaar zijn. Het nadeel is dat een taxirit van 10 minuten al gauw €15 tot €20 gaat kosten. Vraag voor de rit een prijs om onaangename verrassingen te voorkomen.

Informatie over de vlucht: Banjul - Amsterdam

Goedkoopste heenvlucht van € 274,52
Retourvlucht van € 658,99
Vluchttijd min. 06:30
Vliegtijd terugvlucht min. 07:00
Afstand 4739 km
Vluchten per week 2
Vertrekluchthaven Banjul Yundum (BJL)
Land van vertrek Gambia
Aankomstluchthaven Amsterdam Schiphol (AMS)
Land van bestemming Nederland
Populaire bestemmingen voor doorreizen