Populairste Airline: Royal Air Maroc
Op de vliegroute Banjul – Amsterdam kopen de meeste mensen het liefste hun vliegtickets bij Royal Air Maroc.
Royal Air Maroc
59 %
Vueling Airlines
14 %
Turkish Airlines
7 %
Tip: 6 maanden voor vertrek boeken
Het beste moment om uw ticket te boeken is ongeveer 6 maanden voor vertrek. Zo kan men tot 60 % besparen.
173 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: zaterdag
Het laagst zijn de ticketprijzen zaterdag. Hier reis je tot 15 % goedkoper.
Populairste verbindung: via Casablanca
Vluchten via Casablanca zijn op deze route met 63 % de favoriete keuze.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Casablanca
13h 35min, vanaf € 464
63 %
1 tussenstop Barcelona
10h 55min, vanaf € 460
18 %
1 tussenstop Istanbul New Airport
14h 10min, vanaf € 773
8 %
Retour al vanaf € 460,00
Een retourvlucht voor slechts € 460,00 krijg je bijvoorbeeld met een heenvlucht op 09-11-19 en een terugvlucht op 30-11-19.

€ 460
goedkoop
€ 0
duur
€ 0

Een bezoek aan Amsterdam

Amsterdam is een stad met rijke geschiedenis en bruisend cultureel leven. Het heeft daarom ook een grote populariteit weten te verwerven. Hoe je het beste kan voorbereiden op een bezoek aan Amsterdam lees je hieronder.

...

Oriënteer voor je reis

Wat betreft feestdagen is de periode April en Mei een van de beste perioden om Amsterdam te bezoeken. Op 27 april is er Koningsdag, waarbij in de stad vrijmarkten en grote evenementen worden gehouden. Op Bevrijdingsdag wordt het einde van de Tweede Wereldoorlog in Nederland gevierd met talloze concerten.

...

Verdere tips

Amsterdam geldt voor Nederlandse begrippen als een dure stad. In het Centrum liggen de kosten 50 tot 100% boven de Nederlandse norm. Hostels zijn er in Amsterdam vanaf €20 per nacht. Hotels beginnen al vanaf €45.

Vanaf Schiphol ben je met de trein op Amsterdam CS en terug binnen een kwartier. Met Lijn 197 kan men vanuit het Leidseplein binnen ongeveer 35 minuten op Schiphol aankomen. Een taxi tussen Amsterdam centrum en Schiphol kost €50.

Er zijn zowel in het Centrum als daarbuiten talloze Surinaamse, Indonesische en Antilliaanse eetgelegenheden te vinden die vaak veel en goed eten voor weinig bieden.

...

Vervoer in Amsterdam

Amsterdam beschikt over een goed geregeld openbaar vervoer netwerk, die haltes heeft vlakbij min of meer elke bezienswaardigheid en uitgaansgelegenheid. Voor ongeveer €8 heb je een 24-uurs kaart waarbij alle transportmogelijkheden van het GVB (dus bus, metro, tram) benut kunnen worden voor een dag. Voor kinderen van 4 tot 11 jaar is de 24-uurs kaart verkrijgbaar voor minder dan de helft daarvan.

Het GVB exploiteert verder een gratis pond die 24 uur per dag diensten vaart tussen Amsterdam Centraal en meerdere locaties in Amsterdam Noord, zoals Eye en de NDSM-werf.

Als alternatief voor metro, bus en tram kan je gebruik maken van het taxi netwerk. Het voordeel van taxi's ten opzichte van het openbaar vervoer is dat taxi's in Amsterdam 24 uur beschikbaar zijn. Het nadeel is dat een taxirit van 10 minuten al gauw €15 tot €20 gaat kosten. Vraag voor de rit een prijs om onaangename verrassingen te voorkomen.

...