Populairste Airline: Royal Air Maroc
Royal Air Maroc, Brussels Airlines en TAP Portugal zijn op deze route de populairste airlines en worden met een aandeel van 40 % het meest geboekt.
Royal Air Maroc
18 %
Brussels Airlines
11 %
TAP Portugal
11 %
Tip: 5 maanden voor vertrek boeken
Uw ticket boekt u rond 5 maanden voor vertrek het voordeligst. Tot 35 % kan men besparen.
151 dagen voor vertrek
Populairste verbindung: via Casablanca
In het bijzonder de route via Casablanca is met een boekingsaandeel van 22 % zeer gevraagd.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Casablanca
12h 30min, vanaf € 422
22 %
1 tussenstop Brussel
17h 20min, vanaf € 519
15 %
1 tussenstop Lissabon
09h 30min, vanaf € 287
14 %
Retour al vanaf € 287,00
Wie bijvoorbeeld op 08-03-20 heen en op 21-04-20 terugvliegt, reist voor € 287,00 bijzonder gunstig.

€ 287
goedkoop
€ 287
duur
€ 1 098

Een bezoek aan Amsterdam

Amsterdam is een stad met rijke geschiedenis en bruisend cultureel leven. Het heeft daarom ook een grote populariteit weten te verwerven. Hoe je het beste kan voorbereiden op een bezoek aan Amsterdam lees je hieronder.

...

Oriënteer voor je reis

Wat betreft feestdagen is de periode April en Mei een van de beste perioden om Amsterdam te bezoeken. Op 27 april is er Koningsdag, waarbij in de stad vrijmarkten en grote evenementen worden gehouden. Op Bevrijdingsdag wordt het einde van de Tweede Wereldoorlog in Nederland gevierd met talloze concerten.

...

Verdere tips

Amsterdam geldt voor Nederlandse begrippen als een dure stad. In het Centrum liggen de kosten 50 tot 100% boven de Nederlandse norm. Hostels zijn er in Amsterdam vanaf €20 per nacht. Hotels beginnen al vanaf €45.

Vanaf Schiphol ben je met de trein op Amsterdam CS en terug binnen een kwartier. Met Lijn 197 kan men vanuit het Leidseplein binnen ongeveer 35 minuten op Schiphol aankomen. Een taxi tussen Amsterdam centrum en Schiphol kost €50.

Er zijn zowel in het Centrum als daarbuiten talloze Surinaamse, Indonesische en Antilliaanse eetgelegenheden te vinden die vaak veel en goed eten voor weinig bieden.

...

Vervoer in Amsterdam

Amsterdam beschikt over een goed geregeld openbaar vervoer netwerk, die haltes heeft vlakbij min of meer elke bezienswaardigheid en uitgaansgelegenheid. Voor ongeveer €8 heb je een 24-uurs kaart waarbij alle transportmogelijkheden van het GVB (dus bus, metro, tram) benut kunnen worden voor een dag. Voor kinderen van 4 tot 11 jaar is de 24-uurs kaart verkrijgbaar voor minder dan de helft daarvan.

Het GVB exploiteert verder een gratis pond die 24 uur per dag diensten vaart tussen Amsterdam Centraal en meerdere locaties in Amsterdam Noord, zoals Eye en de NDSM-werf.

Als alternatief voor metro, bus en tram kan je gebruik maken van het taxi netwerk. Het voordeel van taxi's ten opzichte van het openbaar vervoer is dat taxi's in Amsterdam 24 uur beschikbaar zijn. Het nadeel is dat een taxirit van 10 minuten al gauw €15 tot €20 gaat kosten. Vraag voor de rit een prijs om onaangename verrassingen te voorkomen.

...