Vluchten van Beiroet naar Amsterdam

Tips en tricks om goedkope vluchten van Beiroet naar Amsterdam te vinden

Populairste Airline: Turkish Airlines
De route Beiroet – Amsterdam word het meeste geboekt bij Turkish Airlines.
Turkish Airlines
16 %
Egyptair
9 %
Transavia
4 %
Tip: 17 dagen voor vertrek boeken
17 dagen voor de reis zijn de ticketprijzen in de regel bijzonder voordelig.
17 dagen voor vertrek
Populairste verbindung: via Istanbul
Van alle vluchten is de route via Istanbul met 28 % van alle boekingen het meest gevraagd.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Istanbul New Airport
15h 55min, vanaf € 249
28 %
1 tussenstop Caïro International
27h 35min, vanaf € 328
12 %
1 tussenstop Frankfurt-Main
14h 25min, vanaf € 287
9 %

Nuttige informatie over de vlucht van Beiroet naar Amsterdam

Muziek, veerboten en een vleugje Surinaams: Amsterdam op zijn best!

Amsterdam biedt je meer dan eindeloos flaneren langs grachten, smullend van de karakteristieke poffertjes. Met deze informatie bereid je een bezoek aan deze stad beter voor.

Feestgewoel in het straatbeeld

Ervaar je het stadscentrum liever in een feestelijkere sfeer? Dan raden we een tripje op 27 april of 5 mei aan. Heel Nederland viert dan Koningsdag en Bevrijdingsdag. Ook in Amsterdam palmen muziekevenementen en festiviteiten de straten in.

Amsterdam voorbij de clichés

Amsterdam heeft historische banden met Indonesië, Suriname en de Antillen. Een unieke kans om op restaurant eens met een minder bekende keuken kennis te maken. Bedenk wel dat in toeristische gebieden de prijzen tot dubbel zo hoog kunnen liggen dan in de rest van Nederland.

Al aan vervoer over het water gedacht? Je kunt de rivier IJ oversteken via een veerboot tussen het Centraal Station en een voormalige scheepswerf. Origineel, en bovendien gratis!

Aangekomen in Schiphol. En nu?

Je reis eindigt niet bij de vliegtuiglanding. Schiphol is immers Amsterdam nog niet. Vanuit luchthaven Schiphol vervoeren treinen en bussen je naar het centrum van Amsterdam. Voor ongeveer 4 euro spoor je in een kwartier naar het Centraal Station, bus 197 brengt je in 35 minuten op het Leidseplein. Uiteraard kan je ook beroep doen op een taxi. Reken daarvoor op ongeveer 50 euro.

Amsterdam beschikt over vele hotels. Voor een goedkope kamer beginnen de prijzen vanaf 45 euro per nacht. Als je minder geld aan accommodatie wilt uitgeven en je iets minder gesteld bent op luxe, kan je vanaf 20 euro per nacht in een hostel terecht.

Ook voor verplaatsingen in Amsterdam zelf zijn er meerdere mogelijkheden. Voor een taxirit van 10 minuten betaal je al snel 15 tot 20 euro. Goede afspraken op voorhand vermijden onaangename verrassingen achteraf. Het openbaar vervoer is goedkoper. Handig is een ticket dat 24 uur geldig blijft. Hiervoor betaal je ongeveer 8 euro, kinderen ongeveer 3 euro. Je kan hiervoor terecht aan de ticketautomaten, maar ook in de meeste trams zelf.

Informatie over de vlucht Beiroet - Amsterdam
Vluchtinformatie Beiroet - Amsterdam
  • Vluchttijd: min. 04:55 / max. 04:55
  • Afstand: 3196 km
  • Vluchten per week: 2
  • Vliegtijd terugvlucht: min. 04:25 / max. 04:25
Topvliegroutes