idealo Preisfinderidealo Preisfinder - Finde den niedrigsten Flugpreis nach Abflugdatum
LANG_widget_price_headline_widget
LANG_widget_price_interface_add_inbound
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound

Tips en tricks om goedkope vluchten van Göteborg naar Amsterdam te vinden

Tip: 14 dagen voor vertrek boeken
Uw ticket boekt u rond 14 dagen voor vertrek het voordeligst. Tot 51 % kan men besparen.
14 dagen voor vertrek

Nuttige informatie over de vlucht van Göteborg naar Amsterdam

Een rondje Amsterdam

Wie een bezoek brengt aan Amsterdam doet er goed aan dit voor te bereiden. Er is zoveel te doen in de veelzijdige stad dat het belangrijk is om goede keuzes te maken. Amsterdam heeft de hoogste museumdichtheid ter wereld met als hoogtepunten het Anne Frank museum, het Van Gogh museum en het Rijksmuseum. Er is een enorm aantal gezellige hotels en restaurants en natuurlijk mag een vaartocht over de kanalen niet ontbreken.

Zonnige dagen

Een stedentrip maken kan het hele jaar door, maar een bezoek aan Amsterdam is extra sfeervol in de lente en de zomer. Wanneer de zon schijnt lopen de terrassen vol; de Amsterdammers halen hun boten te voorschijn voor tochtjes door de kanalen en strijken neer voor picknicks op de kades. Op 27 april vullen de straten zich met mensen in oranje kleding die de verjaardag van Koning Willem-Alexander komen vieren op de Koningsdagfeesten. Ook op 5 mei bruist de stad, dan wordt de bevrijding van nazi-Duitsland gevierd op de bevrijdingsfestivals. 

Multiculturele keuken

Wie aankomt op Schiphol reist gemakkelijk naar het centrum van de stad door de trein te nemen van het station onder de luchthaven. Een ritje van ongeveer 15 minuten en rond de 4 euro. Eenmaal in het centrum is direct te merken dat Amsterdam een multiculturele stad is. Voor de avontuurlijke eter gaat er een wereld open in de vele Indonesische, Antilliaanse of Surinaamse eettentjes. 

Kijken, kijken maar niet kopen

Amsterdam is het culturele en toeristische hart van Nederland. Dat is te merken aan de prijzen, deze liggen 50 tot 100% boven het gemiddelde. Taxi´s zijn duur in Amsterdam want een ritje van 10 minuten kost al gauw 15 tot 20 euro. Om kosten te besparen is er een goed toegankelijk openbaar vervoernetwerk van bussen, trams en bootjes door de hele stad. Een dagpas van 24 uur kost voor volwassenen rond de 8 euro, voor kinderen tot elf jaar ongeveer 3 euro. Achter het Centraal Station gaat er een gratis pontje over het IJ naar de NDSM-werf. 

Informatie over de vlucht Göteborg - Amsterdam
Vluchtinformatie Göteborg - Amsterdam
  • Vluchttijd: min. 01:35 / max. 01:35
  • Afstand: 764 km
  • Vluchten per week: 40
  • Vliegtijd terugvlucht: min. 01:30 / max. 01:35
Topvliegroutes