Populairste Airline: bv. Cathay Pacific, KLM
Cathay Pacific is met 3 % van alle gemaakte boekingen op deze route de meest populaire luchtvaartmaatschappij.
Cathay Pacific
3 %
KLM
3 %
Tip: 3 maanden voor vertrek boeken
De beste prijs voor deze vlucht krijg je als je 3 maanden voor vertrek boekt. Zo kan je tot 61 % besparen.
90 dagen voor vertrek
Populairste verbindung: via Taipei-Taoyuan
De met 12 % meest geliefde route vanaf Hong Kong naar Amsterdam gaat via Taipei-Taoyuan.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Taipei-Taoyuan
28h 45min, vanaf € 680
12 %
1 tussenstop Londen-Heathrow
16h 30min, vanaf € 708
11 %
1 tussenstop Dubai
41h 50min, vanaf € 476
10 %
Retour al vanaf € 476,00
Wie bijvoorbeeld op 09-12-19 heen en op 19-12-19 terugvliegt, reist voor € 476,00 bijzonder gunstig.

€ 476
goedkoop
€ 476
duur
€ 499

Amsterdam is een smeltkroes van culturen

Zowel op de jaarlijkse vrijmarkt op koningsdag, als op een willekeurige dag in Amsterdam, kom je invloeden uit tal van culturen tegen. In de hoofdstad voel je je zowaar toerist in eigen land.

...

De ideale periode om Amsterdam aan te doen

27 april is een bijzondere dag om Amsterdam te bezoeken. In heel Nederland wordt de verjaardag van Koning Willem Alexander op 27 april gevierd. Op Koningsdag kun je in Amsterdam de grote vrijmarkt bezoeken, mits deze niet op zondag valt: dan wordt de vrijmarkt een dag eerder gehouden. Op de gezellige vrijmarkt die in de hele stad gehouden mag worden, kun je tweedehands spulletjes kopen en drukbezochte terrasjes aandoen om iets te eten of drinken.

...

Goed te weten voor je verblijf in Amsterdam

Wil je je snel door onze hoofdstad verplaatsen, dan kan dit per taxi. Vergeet dan niet te vragen wat de rit ongeveer zal gaan kosten, anders kon de rekening je weleens duur komen te staan. Er zijn in Amsterdam tal van leuke eettentjes te vinden, met een internationale keuken. Zo kun je Antilliaans, Marokkaans, Turks, Surinaams of Indonesisch proberen wanneer je in de stad bent. De heerlijke multiculturele gerechten zorgen voor een echt vakantiegevoel in eigen land.

...

Handig wanneer je in Amsterdam bent

Bij je aankomst op de luchthaven in Amsterdam, kun je direct een trein pakken naar het Centraal Station: direct onder Amsterdam Airport bevindt zich een treinstation. Deze reis kost rond de 4 euro. Verblijf je voor langere tijd in Amsterdam, dan kun je al vanaf 20 euro per nacht slapen in een hostel. Wil je toch wat meer luxe tijdens je vakantie, dan kun je natuurlijk ook gewoon een hotel boeken. De prijzen voor hotels beginnen in Amsterdam rond de 45 euro. Vervoer per taxi is in Amsterdam nogal prijzig: voor een ritje van 10 minuten betaal je al gauw 15 tot 20 euro. Gelukkig kun je ook kiezen voor een 24 uur geldige ticket voor het openbaar vervoer van ongeveer 8 euro, je kinderen reizen voor ongeveer 3 euro mee.

...