Populairste Airline: South African Airways
10 % van de vluchten op de route Johannesburg – Amsterdam worden geboekt bij South African Airways.
South African Airways
10 %
KLM
3 %
Tip: 5 maanden voor vertrek boeken
5 maanden voor de reis zijn de ticketprijzen in de regel bijzonder voordelig.
167 dagen voor vertrek
Populairste verbindung: via Nairobi
In het bijzonder de route via Nairobi is met een boekingsaandeel van 50 % zeer gevraagd.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Nairobi Kenyatta International
13h 55min, vanaf € 452
50 %
2 tussenstops Kaapstad Parijs-Charles de Gaulle
22h 40min, vanaf € 503
33 %
directe vlucht
11h 25min, vanaf € 527
17 %
Retour al vanaf € 452,00
Als je reis begint op 04-11-19 en je de terugreis op 18-11-19 boekt, komt je totaalprijs op slechts € 452,00.

€ 452
goedkoop
€ 0
duur
€ 0

I Love Amsterdam

Wanneer je in Amsterdam loopt zie je overal toeristen winkeltjes met accessoires en prullaria met de tekst I Love Amsterdam. Amsterdam is een stad die bij velen erg geliefd is, dit komt vooral door de veelzijdigheid van de stad. De stad heeft een bepaald charisma wat ervoor zorgt dat veel mensen de slogan; I Love Amsterdam ervaren.

...

 Altijd Amsterdam

Amsterdam heeft zoveel te bieden dat het altijd een goede tijd is om Amsterdam te bezoeken. In de winter is Amsterdam bijzonder sfeervol, de stad wordt in de kerstperiode omgetoverd tot een winterwonderland. De bewoners van Amsterdam trekken in deze tijd graag naar buiten om te schaatsen op een van de vele schaatsbanen die gebouwd zijn. In de zomer lonkt het grote Vondelpark om lekker te relaxen en te picknicken. Je ziet hier niet alleen veel toeristen, ook veel bewoners van Amsterdam zoeken de rust van het Vondelpark op zodra de eerste voorjaarsstralen zich aandienen. Amsterdam staat ook bekend om zijn vele festivals en festiviteiten. Vanuit het gehele land trekken mensen naar Amsterdam om hier belangrijke feestdagen te vieren. Koningsdag wordt op vele manieren gevierd in Amsterdam. Voor iedereen zijn er koninklijke festiviteiten te vinden. 

...

To Know

Wanneer je Amsterdam bezoekt is het belangrijk om te weten dat Amsterdam duurder is dan elke andere Nederlandse stad. Het levensonderhoud ligt 50 - 100% hoger dan in de rest van Nederland. Amsterdam is niet perse onveiliger dan andere grote steden. Je dient je gezonde verstand te gebruiken. Mijd donkere steegjes. 

...

Tips

Het is handig en goedkoop om Amsterdam met de trein te bezoeken. Parkeerkosten zijn duur, en vanaf het centraal station wandel je zo de stad in of pak je een tram. Tramkaartjes kun je in de tram kopen. Mocht je een zeer groot budget hebben dan kun je ook een taxi nemen. In Amsterdam zijn taxi's erg prijzig.

Overnachten

Overnachten in Amsterdam kan erg luxe maar ook erg budget. Heb je een klein budget, dan boek je een bed in een Hostel, dit kan al vanaf 25 euro per bed. Een eenvoudige hotelkamer heb je vanaf 80 euro.

Wil jij de Amsterdam Vibe voelen? Wandel lekker door de stad en geniet van de veelzijdigheid die de stad te bieden heeft. 

...