Populairste Airline: South African Airways
Op de vliegroute Johannesburg – Amsterdam kopen de meeste mensen het liefste hun vliegtickets bij South African Airways.
South African Airways
7 %
Kenya Airways
6 %
KLM
5 %
Tip: 4 maanden voor vertrek boeken
Het beste moment om uw ticket te boeken is ongeveer 4 maanden voor vertrek. Zo kan men tot 81 % besparen.
112 dagen voor vertrek
Populairste verbindung: via Londen-Heathrow
Met 20 % van alle gemaakte boekingen is de route via Londen-Heathrow het meest populair.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Londen-Heathrow
18h 15min, vanaf € 511
20 %
1 tussenstop Parijs-Charles de Gaulle
14h 50min, vanaf € 675
14 %
1 tussenstop Frankfurt-Main
18h 25min, vanaf € 742
13 %
Retour al vanaf € 488,00
Op dit moment is deze route het goedkoopst met de heenvlucht op 13-10-19 en de terugvlucht op 15-10-19.

€ 488
goedkoop
€ 487
duur
€ 684

I Love Amsterdam

Wanneer je in Amsterdam loopt zie je overal toeristen winkeltjes met accessoires en prullaria met de tekst I Love Amsterdam. Amsterdam is een stad die bij velen erg geliefd is, dit komt vooral door de veelzijdigheid van de stad. De stad heeft een bepaald charisma wat ervoor zorgt dat veel mensen de slogan; I Love Amsterdam ervaren.

...

 Altijd Amsterdam

Amsterdam heeft zoveel te bieden dat het altijd een goede tijd is om Amsterdam te bezoeken. In de winter is Amsterdam bijzonder sfeervol, de stad wordt in de kerstperiode omgetoverd tot een winterwonderland. De bewoners van Amsterdam trekken in deze tijd graag naar buiten om te schaatsen op een van de vele schaatsbanen die gebouwd zijn. In de zomer lonkt het grote Vondelpark om lekker te relaxen en te picknicken. Je ziet hier niet alleen veel toeristen, ook veel bewoners van Amsterdam zoeken de rust van het Vondelpark op zodra de eerste voorjaarsstralen zich aandienen. Amsterdam staat ook bekend om zijn vele festivals en festiviteiten. Vanuit het gehele land trekken mensen naar Amsterdam om hier belangrijke feestdagen te vieren. Koningsdag wordt op vele manieren gevierd in Amsterdam. Voor iedereen zijn er koninklijke festiviteiten te vinden. 

...

To Know

Wanneer je Amsterdam bezoekt is het belangrijk om te weten dat Amsterdam duurder is dan elke andere Nederlandse stad. Het levensonderhoud ligt 50 - 100% hoger dan in de rest van Nederland. Amsterdam is niet perse onveiliger dan andere grote steden. Je dient je gezonde verstand te gebruiken. Mijd donkere steegjes. 

...

Tips

Het is handig en goedkoop om Amsterdam met de trein te bezoeken. Parkeerkosten zijn duur, en vanaf het centraal station wandel je zo de stad in of pak je een tram. Tramkaartjes kun je in de tram kopen. Mocht je een zeer groot budget hebben dan kun je ook een taxi nemen. In Amsterdam zijn taxi's erg prijzig.

Overnachten

Overnachten in Amsterdam kan erg luxe maar ook erg budget. Heb je een klein budget, dan boek je een bed in een Hostel, dit kan al vanaf 25 euro per bed. Een eenvoudige hotelkamer heb je vanaf 80 euro.

Wil jij de Amsterdam Vibe voelen? Wandel lekker door de stad en geniet van de veelzijdigheid die de stad te bieden heeft. 

...