Populairste Airline: KLM
De route Londen – Amsterdam word het meeste geboekt bij KLM.
KLM
18 %
easyJet
11 %
British Airways
10 %
Tip: 6 maanden voor vertrek boeken
Bij een boeking 6 maanden voor je vlucht is de beste prijs te verwachten. Zo kan er tot 49 % bespaard worden.
174 dagen voor vertrek
De populairste verbinding is nonstop
Met een aandeel van 64 % van alle boekingen zijn directe vluchten de meest geliefde verbindingen op deze route.
verbinding
boekingen
directe vlucht
01h 15min, vanaf € 60
64 %
1 tussenstop Parijs-Charles de Gaulle
04h 20min, vanaf € 120
12 %
1 tussenstop Frankfurt-Main
04h 05min, vanaf € 138
7 %
Retour al vanaf € 60,00
Wie bijvoorbeeld op 27-01-20 heen en op 12-02-20 terugvliegt, reist voor € 60,00 bijzonder gunstig.

€ 60
goedkoop
€ 60
duur
€ 125

Wat is de beste tijd om te boeken?

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en heeft een gematigd zeeklimaat. Hierdoor heeft Amsterdam vrij zachte winters en milde zomers. De beste tijd om een vlucht te boeken is in het voorjaar, vanaf midden maart tot begin mei of in het naseizoen, van eind september tot eind oktober. April is de beste maand om naar Amsterdam te gaan. De tulpen staan vol in bloei en in de stad is het nog relatief rustig. Tijdens deze periode is het weer vaak zonnig met een aangename temperatuur en weinig regen.

...

Mogelijke luchtvaartmaatschappijen voor deze route

Vanaf Londen vlieg je rechtstreeks naar Amsterdam. De reistijd bedraagt dan gemiddeld één uur en 15 minuten. Luchtvaartmaatschappijen die direct van Londen naar Amsterdam vliegen zijn British Airways, KLM, EasyJet, Flybe, Iberia en Vueling. Een indirecte vlucht is ook mogelijk. Luchtvaartmaatschappijen die met één tussenstop naar Amsterdam vliegen zijn Air France, Eurowings, Norwegian Air International, SWISS, Austrian, Norwegian, Lufthansa, Alitalia, SAS, Aer Lingus, Smart Wings, Air Baltic, TAROM, Air Malta, LOT, Aeroflot en Aegean.

...

Wat wacht op je in Amsterdam?

Amsterdam is een culturele, bruisende en historische stad met veel bezienswaardigheden, gezellige markten en terrasjes. Stap in een rondvaartboot en zie de prachtige grachtenpanden vanaf het water. Bekijk kunst en geschiedenis in het Rijksmuseum, het Anne Frankhuis of het Paleis op de Dam. Om lekker rond te snuffelen of iets te eten, kun je de beroemde Albert Cuypmarkt bezoeken. Deze markt is er al sinds 1905 en praktisch alles is er te koop. Tijdens de mooie zomerdagen kun je genieten van de natuur en verkoeling in het monumentale Vondelpark.

...