Populairste Airline: easyJet
Op de route Londen – Amsterdam worden de meeste vluchten verzorgt door easyJet.
easyJet
27 %
Anisec/LEVEL
11 %
KLM
9 %
Tip: 3 maanden voor vertrek boeken
Het beste moment om op deze bestemming een vlucht te boeken is 3 maanden voor vertrek. Dit kan een besparing van tot 52 % ten opzichte van de gemiddelde ticketprijs opleveren.
84 dagen voor vertrek
De populairste verbinding is nonstop
Op Londen naar Amsterdam zijn directe vluchten met 54 % de meest gekozen optie.
verbinding
boekingen
directe vlucht
02h 00min, vanaf € 67
54 %
1 tussenstop Kopenhagen
22h 30min, vanaf € 161
15 %
1 tussenstop Istanbul New Airport
22h 40min, vanaf € 205
12 %
Retour al vanaf € 67,00
De beste prijs voor een retour krijg je met de heenvlucht 21-10-19 en terugvlucht; 21-11-19.

€ 67
goedkoop
€ 67
duur
€ 109

Wat is de beste tijd om te boeken?

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en heeft een gematigd zeeklimaat. Hierdoor heeft Amsterdam vrij zachte winters en milde zomers. De beste tijd om een vlucht te boeken is in het voorjaar, vanaf midden maart tot begin mei of in het naseizoen, van eind september tot eind oktober. April is de beste maand om naar Amsterdam te gaan. De tulpen staan vol in bloei en in de stad is het nog relatief rustig. Tijdens deze periode is het weer vaak zonnig met een aangename temperatuur en weinig regen.

...

Mogelijke luchtvaartmaatschappijen voor deze route

Vanaf Londen vlieg je rechtstreeks naar Amsterdam. De reistijd bedraagt dan gemiddeld één uur en 15 minuten. Luchtvaartmaatschappijen die direct van Londen naar Amsterdam vliegen zijn British Airways, KLM, EasyJet, Flybe, Iberia en Vueling. Een indirecte vlucht is ook mogelijk. Luchtvaartmaatschappijen die met één tussenstop naar Amsterdam vliegen zijn Air France, Eurowings, Norwegian Air International, SWISS, Austrian, Norwegian, Lufthansa, Alitalia, SAS, Aer Lingus, Smart Wings, Air Baltic, TAROM, Air Malta, LOT, Aeroflot en Aegean.

...

Wat wacht op je in Amsterdam?

Amsterdam is een culturele, bruisende en historische stad met veel bezienswaardigheden, gezellige markten en terrasjes. Stap in een rondvaartboot en zie de prachtige grachtenpanden vanaf het water. Bekijk kunst en geschiedenis in het Rijksmuseum, het Anne Frankhuis of het Paleis op de Dam. Om lekker rond te snuffelen of iets te eten, kun je de beroemde Albert Cuypmarkt bezoeken. Deze markt is er al sinds 1905 en praktisch alles is er te koop. Tijdens de mooie zomerdagen kun je genieten van de natuur en verkoeling in het monumentale Vondelpark.

...