idealo Preisfinderidealo Preisfinder - Finde den niedrigsten Flugpreis nach Abflugdatum
LANG_widget_price_headline_widget
LANG_widget_price_interface_add_inbound
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound

Tips en tricks om goedkope vluchten van Manila naar Amsterdam te vinden

Populairste Airline: Emirates
Met 7 % besluiten de meeste reizigers voor deze route om te vliegen met Emirates.
Emirates
7 %
Etihad Airways
5 %
KLM
3 %
Tip: 4 weken voor vertrek boeken
Het beste moment om op deze bestemming een vlucht te boeken is 4 weken voor vertrek. Dit kan een besparing van tot 72 % ten opzichte van de gemiddelde ticketprijs opleveren.
29 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: zondag
De prijzen variëren per dag van de week. zondag zijn vliegtickets tot 11 % gunstiger.
Populairste verbindung: via Dubai
In het bijzonder de route via Dubai is met een boekingsaandeel van 11 % zeer gevraagd.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Dubai
26h 00min, vanaf € 488
11 %
1 tussenstop Taipei-Taoyuan
16h 50min, vanaf € 663
11 %
1 tussenstop Hong Kong Chek Lap Kok
16h 35min, vanaf € 543
9 %

Nuttige informatie over de vlucht van Manila naar Amsterdam

Bruisend Amsterdam  

 In deze bruisende hoofdstad van Nederland is altijd wel wat te beleven! Overdag kunt u lekker rondstruinen door de prachtige historische straten langs de vele grachten, een bezoekje brengen aan één van de vele museums of genieten van een wandeling door het park. In de avond kunt u de dag voortzetten door te dineren in één van de restaurants, gevolgd door een bezoek aan het theater of een concert. Voor de echte vertierzoekers kan er daarna nog geswingd worden in een club of discotheek. Voor een ieder is er wat de hoofdstad te vinden. 

Feestdagen en festivals

 Amsterdam is het hele jaar door een bezoek waard, maar is extra leuk tijdens feestdagen. Met name tijdens Koningsdag op 27 april - wanneer de verjaardag van koning Willem Alexander door het hele land wordt gevierd - is de stad een belevenis. Straten en grachten zijn dan gevuld met mensen; alles kleurt oranje; leuke spulletjes kunnen gekocht worden op de vrijmarkt en op diverse plaatsen is er live muziek. Ook 5 mei - de dag van de bevrijding - is een goede dag om Amsterdam te bezoeken.

 Een bezoek aan Amsterdam valt ook goed te combineren met een bezoek aan één van de vele festivals die in de stad worden gehouden, zoals bijvoorbeeld het festival Appelsap. 

Vermaak

 Bent u een liefhebber van musea; vergeet dan niet een bezoek te brengen aan het Van Gogh museum, het Rijksmuseum en/of het Anne Frank Huis. Modeliefhebbers kunnen terecht in de P.C. hoofdstraat. Bent u meer sportief aangelegd volg dan één van de vele wandelingen als: de Jordaanwandeling of de Wallenwandeling. Wilt u lekker eten? Probeer dan eens Surinaams, Indonesisch of Antilliaans eten bij één van de vele eettentjes in de stad. 

 Prijzen

 Amsterdam is redelijk prijzig, met name in het toeristische gebied. De prijzen liggen hier 50-100% boven de Nederlandse norm. Een hostel vindt u vanaf €20 en een overnachting in een "goedkoop" hotel kost minimaal €45. Een ritje van 10 minuten met een taxi kost al gauw tussen de 15 en 20 euro. 

Informatie over de vlucht Manila - Amsterdam
Vluchtinformatie Manila - Amsterdam
  • Vluchttijd: min. 15:40 / max. 15:40
  • Afstand: 10425 km
  • Vluchten per week: 8
  • Vliegtijd terugvlucht: min. 14:15 / max. 14:15
Topvliegroutes