Vluchten van Manila naar Amsterdam

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten van Manila naar Amsterdam

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken van Manila (MNL) naar Amsterdam (AMS) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen zijn in de afgelopen dagen gezocht en gevonden op idealo. Je kunt ook je eigen zoekopdracht naar Amsterdam starten. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Tips en tricks om goedkope vluchten van Manila naar Amsterdam te vinden

Populairste Airline: China Southern
Op de vliegroute Manila – Amsterdam kopen de meeste mensen het liefste hun vliegtickets bij China Southern.
China Southern
23 %
Etihad Airways
16 %
Emirates
14 %
Goedkoopste weekdag: woensdag
Vergeleken met andere weekdagen zijn vluchten op woensdag het goedkoopst.
Populairste verbindung: via Guangzhou
Een vlucht met tussenstop in Guangzhou is met 18 % van alle boekingen de meest geboekte verbinding.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Guangzhou Baiyun International Airport
20h 25min, vanaf € 529
18 %
1 tussenstop Dubai
39h 25min, vanaf € 748
14 %
1 tussenstop Shanghai Pudong International Airport
20h 35min, vanaf € 505
13 %

Nuttige informatie over de vlucht van Manila naar Amsterdam

Bruisend Amsterdam  

 In deze bruisende hoofdstad van Nederland is altijd wel wat te beleven! Overdag kunt u lekker rondstruinen door de prachtige historische straten langs de vele grachten, een bezoekje brengen aan één van de vele museums of genieten van een wandeling door het park. In de avond kunt u de dag voortzetten door te dineren in één van de restaurants, gevolgd door een bezoek aan het theater of een concert. Voor de echte vertierzoekers kan er daarna nog geswingd worden in een club of discotheek. Voor een ieder is er wat de hoofdstad te vinden. 

Feestdagen en festivals

 Amsterdam is het hele jaar door een bezoek waard, maar is extra leuk tijdens feestdagen. Met name tijdens Koningsdag op 27 april - wanneer de verjaardag van koning Willem Alexander door het hele land wordt gevierd - is de stad een belevenis. Straten en grachten zijn dan gevuld met mensen; alles kleurt oranje; leuke spulletjes kunnen gekocht worden op de vrijmarkt en op diverse plaatsen is er live muziek. Ook 5 mei - de dag van de bevrijding - is een goede dag om Amsterdam te bezoeken.

 Een bezoek aan Amsterdam valt ook goed te combineren met een bezoek aan één van de vele festivals die in de stad worden gehouden, zoals bijvoorbeeld het festival Appelsap. 

Vermaak

 Bent u een liefhebber van musea; vergeet dan niet een bezoek te brengen aan het Van Gogh museum, het Rijksmuseum en/of het Anne Frank Huis. Modeliefhebbers kunnen terecht in de P.C. hoofdstraat. Bent u meer sportief aangelegd volg dan één van de vele wandelingen als: de Jordaanwandeling of de Wallenwandeling. Wilt u lekker eten? Probeer dan eens Surinaams, Indonesisch of Antilliaans eten bij één van de vele eettentjes in de stad. 

 Prijzen

 Amsterdam is redelijk prijzig, met name in het toeristische gebied. De prijzen liggen hier 50-100% boven de Nederlandse norm. Een hostel vindt u vanaf €20 en een overnachting in een "goedkoop" hotel kost minimaal €45. Een ritje van 10 minuten met een taxi kost al gauw tussen de 15 en 20 euro. 

Informatie over de vlucht: Manila - Amsterdam

Goedkoopste heenvlucht van € 406,99
Retourvlucht van € 648,00
Vluchttijd min. 15:40
Vliegtijd terugvlucht min. 14:15
Afstand 10425 km
Vluchten per week 8
Vertrekluchthaven Luchthaven Manila-Ninoy Aquino International (MNL)
Land van vertrek Vluchten vanuit Filipijnen
Aankomstluchthaven Luchthaven Amsterdam Schiphol (AMS)
Land van bestemming Vluchten naar Nederland
Alternatieve vluchten naar Amsterdam
Populaire bestemmingen voor doorreizen