Vluchten van Teheran naar Amsterdam

Tips en tricks om goedkope vluchten van Teheran naar Amsterdam te vinden

Populairste Airline: Qatar Airways
Met 20 % besluiten de meeste reizigers voor deze route om te vliegen met Qatar Airways.
Qatar Airways
20 %
Emirates
16 %
Pegasus Airlines
10 %
Tip: 3 weken voor vertrek boeken
Het beste moment om op deze bestemming een vlucht te boeken is 3 weken voor vertrek. Dit kan een besparing van tot 45 % ten opzichte van de gemiddelde ticketprijs opleveren.
23 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: zaterdag
Vergeleken met andere weekdagen zijn vluchten op zaterdag het goedkoopst.
Populairste verbindung: via Doha
Met 21 % van alle gemaakte boekingen is de route via Doha het meest populair.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Doha International Airport
10h 35min, vanaf € 405
21 %
1 tussenstop Dubai
10h 50min, vanaf € 613
17 %
1 tussenstop Istanbul - Sabiha Gökcen
10h 05min, vanaf € 291
14 %

Nuttige informatie over de vlucht van Teheran naar Amsterdam

Bezoek de hoofdstad van Nederland!

Amsterdam, de hoofdstad van Nederland is absoluut de moeite om een keer te bezoeken. De stad heeft allerlei verschillende dingen te bieden, van historische bezienswaardigheden als het Anne Frank huis tot een bruisend uitgaansleven. Hierdoor is een bezoek aan de stad geschikt voor zowel jonge als oudere mensen. 

De beste tijd om Amsterdam te bezoeken.  

In Amsterdam is het altijd gezellig druk. Er wonen veel mensen en er zijn altijd veel toeristen. Er zijn een aantal feestdagen wanneer het nog drukker is, dus waar je eventueel rekening mee wil houden. Op 27 april wordt de verjaardag van Koning Willem Alexander gevierd. Er zijn dan allerlei festiviteiten in de stad, waaronder een grote vrijmarkt. Op 5 mei wordt Bevrijdingsdag gevierd en dit gaat ook gepaard met allerlei festivals en evenementen. 

Handig om voor je bezoek aan Amsterdam te weten.  

De kosten van het levensonderhoud liggen in het toeristische gedeelte van Amsterdam wel 50 tot 100% hoger dan normaal. Loop dus een stukje verder om bijvoorbeeld wat goedkoper te eten. Als je een taxi neemt is het ook handig om van tevoren een prijs af te spreken, zodat je aan het eind van de rit niet voor verrassingen komt te staan. Wil je vanaf het Centraal Station naar de NDSM werf? Je kunt gratis de pont nemen. 

Handig om te weten als je in Amsterdam bent.  

Vanaf de luchthaven kun je de trein nemen naar het Centraal Station. De treinen vind je onder de luchthaven. Dit ritje van ongeveer 4 euro duurt rond de 15 minuten. Ook kun je bus lijn 197 nemen, deze komt uit op het Leidseplein. Je kunt een kaartje per rit kopen, maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een 24uurs ticket aan te schaffen voor het openbaar vervoer. Deze kost 8 euro en daarmee kan je onbeperkt gebruik maken van al het openbaar vervoer. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om een taxi te nemen vanaf de luchthaven naar je bestemming. Dit kost rond de 50 euro. Over het algemeen zijn taxi's in Amsterdam sowieso duur. Een taxirit van 10 minuten kost al gauw 15 tot 20 euro. Voor een overnachting in Amsterdam betaal je minimaal rond de 20 euro voor een nacht in een hostel. Een overnachting in een hotel begint vanaf ongeveer 45 euro. 

Informatie over de vlucht: Teheran - Amsterdam

Goedkoopste heenvlucht van € 203,00
Retourvlucht van € 253,99
Vluchttijd min. 05:55
Vliegtijd terugvlucht min. 05:25
Afstand 4080 km
Vluchten per week 2
Vertrekluchthaven Teheran (IKA)
Land van vertrek Iran
Aankomstluchthaven Amsterdam Schiphol (AMS)
Land van bestemming Nederland