Populairste Airline: Turkish Airlines
Op de vliegroute Teheran – Amsterdam kopen de meeste mensen het liefste hun vliegtickets bij Turkish Airlines.
Turkish Airlines
13 %
Qatar Airways
11 %
KLM
2 %
Tip: 4 maanden voor vertrek boeken
Uw ticket boekt u rond 4 maanden voor vertrek het voordeligst. Tot 44 % kan men besparen.
131 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: zondag
Vergeleken met andere weekdagen zijn vluchten op zondag het goedkoopst.
Populairste verbindung: via Istanboel
Met 14 % van alle geboekte vliegtickets is de route met overstap in Istanboel favoriet.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Istanboel Atatürk
09h 50min, vanaf € 174
14 %
1 tussenstop Istanbul - Sabiha Gökcen
12h 05min, vanaf € 269
14 %
1 tussenstop Doha International Airport
10h 50min, vanaf € 352
12 %
Retour al vanaf € 174,00
Wie bijvoorbeeld op 30.09.2018 heen en op 14.10.2018 terugvliegt, reist voor € 174,00 bijzonder gunstig. Tot 45 % gunstiger dan andere tickets op deze route.

€ 174
goedkoop
€ 174
duur
€ 478

Bezoek de hoofdstad van Nederland!

Amsterdam, de hoofdstad van Nederland is absoluut de moeite om een keer te bezoeken. De stad heeft allerlei verschillende dingen te bieden, van historische bezienswaardigheden als het Anne Frank huis tot een bruisend uitgaansleven. Hierdoor is een bezoek aan de stad geschikt voor zowel jonge als oudere mensen. 

...

De beste tijd om Amsterdam te bezoeken.  

In Amsterdam is het altijd gezellig druk. Er wonen veel mensen en er zijn altijd veel toeristen. Er zijn een aantal feestdagen wanneer het nog drukker is, dus waar je eventueel rekening mee wil houden. Op 27 april wordt de verjaardag van Koning Willem Alexander gevierd. Er zijn dan allerlei festiviteiten in de stad, waaronder een grote vrijmarkt. Op 5 mei wordt Bevrijdingsdag gevierd en dit gaat ook gepaard met allerlei festivals en evenementen. 

...

Handig om voor je bezoek aan Amsterdam te weten.  

De kosten van het levensonderhoud liggen in het toeristische gedeelte van Amsterdam wel 50 tot 100% hoger dan normaal. Loop dus een stukje verder om bijvoorbeeld wat goedkoper te eten. Als je een taxi neemt is het ook handig om van tevoren een prijs af te spreken, zodat je aan het eind van de rit niet voor verrassingen komt te staan. Wil je vanaf het Centraal Station naar de NDSM werf? Je kunt gratis de pont nemen. 

...

Handig om te weten als je in Amsterdam bent.  

Vanaf de luchthaven kun je de trein nemen naar het Centraal Station. De treinen vind je onder de luchthaven. Dit ritje van ongeveer 4 euro duurt rond de 15 minuten. Ook kun je bus lijn 197 nemen, deze komt uit op het Leidseplein. Je kunt een kaartje per rit kopen, maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een 24uurs ticket aan te schaffen voor het openbaar vervoer. Deze kost 8 euro en daarmee kan je onbeperkt gebruik maken van al het openbaar vervoer. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om een taxi te nemen vanaf de luchthaven naar je bestemming. Dit kost rond de 50 euro. Over het algemeen zijn taxi's in Amsterdam sowieso duur. Een taxirit van 10 minuten kost al gauw 15 tot 20 euro. Voor een overnachting in Amsterdam betaal je minimaal rond de 20 euro voor een nacht in een hostel. Een overnachting in een hotel begint vanaf ongeveer 45 euro. 

...