idealo Preisfinderidealo Preisfinder - Finde den niedrigsten Flugpreis nach Abflugdatum
LANG_widget_price_headline_widget
LANG_widget_price_interface_add_inbound
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound

Tips en tricks om goedkope vluchten van Tel Aviv naar Amsterdam te vinden

Populairste Airline: Transavia
De route Tel Aviv – Amsterdam word het meeste geboekt bij Transavia.
Transavia
11 %
El Al
4 %
KLM
2 %
Tip: 21 dagen voor vertrek boeken
Het beste moment om op deze bestemming een vlucht te boeken is 21 dagen voor vertrek. Dit kan een besparing van tot 44 % ten opzichte van de gemiddelde ticketprijs opleveren.
21 dagen voor vertrek
De populairste verbinding is nonstop
Deze route word het liefste als directe vlucht geboekt. (36 % van alle boekingen).
verbinding
boekingen
directe vlucht
05h 00min, vanaf € 225
36 %
1 tussenstop Athene
11h 35min, vanaf € 217
24 %
1 tussenstop Riga International Airport
27h 25min, vanaf € 186
16 %

Nuttige informatie over de vlucht van Tel Aviv naar Amsterdam

Amsterdam, zo mooi, zo anders

Als er een stad is waar je je echt vrij voelt en die als een warme deken om je heen sluit, dan is het wel Amsterdam, de stad van Rembrandt en van Ajax.

Openbaar vervoer

Het openbaar vervoer in Amsterdam is uitstekend, betaalbaar en de hele dag en avond beschikbaar. Wie met een groep naar Amsterdam reist of vanuit de stad een andere bestemming aan wil doen, kan via de website van de NS een groepsvervoerkaart kopen, waarop je tot 10 personen kunt reizen. Bij 10 deelnemers kost de kaart rond de 7€ per persoon. Veel bezienswaardigheden zijn overigens makkelijk te voet te bereiken.

Taxi

Kies je voor een taxi, vraag dan eerst hoeveel het kost. Met name de elektrische taxi's kunnen prijzig zijn. Het is natuurlijk apart om in een volledig geruisloze Tesla vervoerd te worden, maar houdt er wel rekening mee dat een rit van een kwartier tegen de 40€ kan kosten. Of neem een fietstaxi of 'buurttaxi'. Deze laatste is een taxi die alleen in een bepaald deel van de stad mag rijden. Deze vorm van vervoer is goedkoop en milieuvriendelijk. De buurttaxi kost rond de 6€.

Bezienswaardigheden

Amsterdam heeft zoveel moois te bieden dat je meer nodig hebt dan twee of drie dagen. Een van de nieuwste attracties is een stadswandeling met een ex-dakloze, die in kleine groepen plaatsvind. De gids laat je het oude deel van de stad zien en vertelt een eigen verhaal. Heel apart deze Amsterdam Underground Experience. Wat je ook gedaan moet hebben, is op het Rembrandtplein in de nagebouwde Nachtwacht gaan staan en jezelf vereeuwigen. Wil je lang wachten voorkomen, ga dan vroeg in de ochtend.

Schiphol

De luchthaven Schiphol ligt dicht bij Amsterdam. In de grote hal zijn er restaurants te vinden waar je verrassend goed en voor een redelijke prijs kunt eten. Iets om bij het vertrek rekening mee te houden. Wat ook geld bespaart, is het ruim van te voren boeken van een hotelkamer. Er zijn hostels waar je vanaf 20€ op een slaapzaal kunt overnachten. Hotelkamers zijn vanaf ongeveer 60€ beschikbaar.

Informatie over de vlucht Tel Aviv - Amsterdam
Vluchtinformatie Tel Aviv - Amsterdam
  • Vluchttijd: min. 05:00 / max. 05:20
  • Afstand: 3316 km
  • Vluchten per week: 35
  • Vliegtijd terugvlucht: min. 04:25 / max. 04:45
Topvliegroutes