Populairste Airline: Turkish Airlines
Op de vliegroute Erbil – Amsterdam kopen de meeste mensen het liefste hun vliegtickets bij Turkish Airlines.
Turkish Airlines
25 %
Austrian Airlines
15 %
Pegasus Airlines
14 %
Tip: 3 maanden voor vertrek boeken
Uw ticket boekt u rond 3 maanden voor vertrek het voordeligst. Tot 76 % kan men besparen.
100 dagen voor vertrek
Populairste verbindung: via Istanbul
Met 31 % van alle gemaakte boekingen is de route via Istanbul het meest populair.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Istanbul New Airport
14h 50min, vanaf € 556
31 %
1 tussenstop Istanbul - Sabiha Gökcen
09h 25min, vanaf € 467
19 %
1 tussenstop Wenen
07h 10min, vanaf € 601
16 %
Retour al vanaf € 467,00
Wie bijvoorbeeld op 21-07-19 heen en op 09-08-19 terugvliegt, reist voor € 467,00 bijzonder gunstig.

€ 467
goedkoop
€ 467
duur
€ 633

Een bezoek aan Amsterdam: tips

Ieder jaar wordt Amsterdam bezocht door miljoenen mensen van over de hele wereld. Wanneer u een bezoek aan deze stad plant, wilt u uiteraard meer focussen op uw trip zelf dan op de praktische zaak zelf, maar toch kan een goede voorbereiding u niet alleen geld besparen, het kan ook uw veiligheid garanderen. Hierbij dus enkele tips wanneer u een trip naar Amsterdam plant.

...

De ideale bezoektijd

 Hoewel u bij een bezoek aan Amsterdam geen grootse veranderingen in het klimaat hoeft te veranderen, in tegenstelling tot andere bestemmingen, zijn er toch data waarop Amsterdam juist wél een absolute must is om te bezoeken.In de eerste plaats de royale feestdagen: de verjaardag van Koning Willem Alexander en Koningsdag zijn razend populair en worden door het hele land gevierd. Ook de Bevrijdingsdag op 5 mei, die het einde van de bezetting door de Duitsers tijdens WOII herdenkt, wordt uitbundig gevierd met festivals en muziek. 

...

Het opstellen van uw programma

 Wanneer u het programma voor uw trip naar Amsterdam opstelt, zijn er enkele zaken waar u rekening mee dient te houden. In de eerste plaats het feit dat in het toeristische gebied van Amsterdam de prijzen tussen 50 en 100 procent boven de Nederlandse norm liggen. Deze kosten kan u drukken door ter plaatse op extra op uw geld te letten. Het informeren naar prijzen van een taxirit alvorens u in een voertuig stapt, eten in een van de Surinaamse restaurantjes die in minder toeristisch gebied liggen, of het gratis pontje over het EI naar de NSDM-werf aan de achterkant van het centraal station: het zijn allemaal manieren om de kosten van uw trip te drukken

...

Lokaal vervoer

 Wanneer u op Schiphol aankomt, bent u slechts een treinrit van 15 minuten en circa 4 euro van het Centraal Station verwijderd. Neem dus liever enkel bij uitzondering een taxi, want dat kost ongeveer 50 euro. Het openbaar vervoer in het algemeen is zeker een aanrader, want een kaartje voor 24 kost slechts acht euro en brengt u nar de verste uithoeken van de stad. Met deze tips staat niets een fantastische trip nog in de weg.

...