Vluchten van Erbil naar Amsterdam

Tips en tricks om goedkope vluchten van Erbil naar Amsterdam te vinden

Populairste Airline: Turkish Airlines
Turkish Airlines is met 22 % van alle gemaakte boekingen op deze route de meest populaire luchtvaartmaatschappij.
Turkish Airlines
22 %
Qatar Airways
14 %
Austrian Airlines
12 %
Tip: 3 maanden voor vertrek boeken
Het beste moment om uw ticket te boeken is ongeveer 3 maanden voor vertrek. Zo kan men tot 76 % besparen.
81 dagen voor vertrek
Populairste verbindung: via Istanbul - Sabiha Gökcen
De met 18 % meest geliefde route vanaf Erbil naar Amsterdam gaat via Istanbul - Sabiha Gökcen.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Istanbul - Sabiha Gökcen
12h 55min, vanaf € 429
18 %
1 tussenstop Istanbul New Airport
10h 30min, vanaf € 496
16 %
1 tussenstop Doha International Airport
10h 10min, vanaf € 465
15 %

Nuttige informatie over de vlucht van Erbil naar Amsterdam

Een bezoek aan Amsterdam: tips

Ieder jaar wordt Amsterdam bezocht door miljoenen mensen van over de hele wereld. Wanneer u een bezoek aan deze stad plant, wilt u uiteraard meer focussen op uw trip zelf dan op de praktische zaak zelf, maar toch kan een goede voorbereiding u niet alleen geld besparen, het kan ook uw veiligheid garanderen. Hierbij dus enkele tips wanneer u een trip naar Amsterdam plant.

De ideale bezoektijd

 Hoewel u bij een bezoek aan Amsterdam geen grootse veranderingen in het klimaat hoeft te veranderen, in tegenstelling tot andere bestemmingen, zijn er toch data waarop Amsterdam juist wél een absolute must is om te bezoeken.In de eerste plaats de royale feestdagen: de verjaardag van Koning Willem Alexander en Koningsdag zijn razend populair en worden door het hele land gevierd. Ook de Bevrijdingsdag op 5 mei, die het einde van de bezetting door de Duitsers tijdens WOII herdenkt, wordt uitbundig gevierd met festivals en muziek. 

Het opstellen van uw programma

 Wanneer u het programma voor uw trip naar Amsterdam opstelt, zijn er enkele zaken waar u rekening mee dient te houden. In de eerste plaats het feit dat in het toeristische gebied van Amsterdam de prijzen tussen 50 en 100 procent boven de Nederlandse norm liggen. Deze kosten kan u drukken door ter plaatse op extra op uw geld te letten. Het informeren naar prijzen van een taxirit alvorens u in een voertuig stapt, eten in een van de Surinaamse restaurantjes die in minder toeristisch gebied liggen, of het gratis pontje over het EI naar de NSDM-werf aan de achterkant van het centraal station: het zijn allemaal manieren om de kosten van uw trip te drukken

Lokaal vervoer

 Wanneer u op Schiphol aankomt, bent u slechts een treinrit van 15 minuten en circa 4 euro van het Centraal Station verwijderd. Neem dus liever enkel bij uitzondering een taxi, want dat kost ongeveer 50 euro. Het openbaar vervoer in het algemeen is zeker een aanrader, want een kaartje voor 24 kost slechts acht euro en brengt u nar de verste uithoeken van de stad. Met deze tips staat niets een fantastische trip nog in de weg.

Informatie over de vlucht Erbil - Amsterdam
Vluchtinformatie Erbil - Amsterdam
  • Afstand: 3539 km
Topvliegroutes