idealo Preisfinderidealo Preisfinder - Finde den niedrigsten Flugpreis nach Abflugdatum
LANG_widget_price_headline_widget
LANG_widget_price_interface_add_inbound
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound

Tips en tricks om goedkope vluchten van Faro naar Amsterdam te vinden

Populairste Airline: Transavia
De meeste passagiers op de route Faro – Amsterdam reizen het liefste met Transavia.
Transavia
19 %
Aer Lingus
12 %
TAP Portugal
12 %
Tip: 3 maanden voor vertrek boeken
3 maanden voor de reis zijn de ticketprijzen in de regel bijzonder voordelig.
96 dagen voor vertrek
De populairste verbinding is nonstop
Op Faro naar Amsterdam zijn directe vluchten met 28 % de meest gekozen optie.
verbinding
boekingen
directe vlucht
03h 00min, vanaf € 202
28 %
1 tussenstop Lissabon
18h 10min, vanaf € 138
18 %
1 tussenstop Dublin
08h 00min, vanaf € 84
16 %

Nuttige informatie over de vlucht van Faro naar Amsterdam

Tips voor uw trip naar Amsterdam

Of het nu om een daguitstap of een iets langere trip gaat, wanneer u ervoor kiest Amsterdam te bezoeken, bent u zeker van een bijzonder uitje. Amsterdam heeft erg veel te bieden en wordt jaarlijks door miljoenen toeristen uit zowel binnen- als buitenland bezocht. Maar wanneer reist u best naar de stad af? Waar kan u logeren en welke tips zorgen ervoor dat het ook voor uw portefeuille een fijne reis blijft? In dit artikel vindt u enkele tips ter voorbereiding zodat u het best mogelijke verblijf heeft.

Wanneer reizen?

Naast de lente- en zomermaanden vanwege de warme temperaturen, zijn er jaarlijks enkele momenten waarin Amsterdam nog meer het bezoeken waard is. Zo heerst er op Koningsdag, op 27 april, een bijzondere sfeer in de stad, maar ook het bijwonen van de jaarlijkse Vrijmarkt is erg vermakelijk. Daarnaast wordt de Bevrijdingsdag op 5 mei met veel evenementen, muziek en animatie gevierd.

De reisvoorbereiding

Wanneer u eenmaal een reisdatum gekozen hebt, begint de voorbereiding van uw reis. Goed om weten bij het plannen, is dat de prijzen in het stadscentrum ongeveer 50 tot 100 procent boven de Nederlandse norm liggen. Daarnaast wordt budgetbewijs ook aangeraden met taxichauffeurs voor de rit een prijs af te spreken, om niet voor verrassingen te komen te staan. Tenslotte vaart er meerdere malen per dag een gratis pontje over het EI. Deze brengt u onder meer naar een voormalige scheepswerf die inmiddels een cultureel centrum is. Het bezoeken waard!

Tips ter plaatse

Eenmaal aangekomen, verplaatst u het gemakkelijkst met het openbaar vervoer. Net achter de luchthaven vertrekt regelmatig een trein die u voor circa 4 euro en binnen ongeveer 15 minuten naar het stadscentrum brengt. Het openbaar vervoer blijft met het aanschaffen van een 24uurs ticket voor ongeveer 8 euro erg betaalbaar. Qua accommodatie is er ook voor ieder wat wils in Amsterdam. De prijs voor het boeken van een kamer in een hostel start vanaf ongeveer 20 euro per nacht. Een goedkoop hotel is er dan weer vanaf circa 45 euro. Met het opvolgen van deze tips, gaat u straks ongetwijfeld een heerlijk verblijf tegemoet! 

Informatie over de vlucht Faro - Amsterdam
Voordelige rechtstreekse vluchten
Vluchtinformatie Faro - Amsterdam
  • Vluchttijd: min. 03:10 / max. 03:10
  • Afstand: 1972 km
  • Vluchten per week: 10
  • Vliegtijd terugvlucht: min. 03:05 / max. 03:05