Populairste Airline: bv. Transavia, TAP Portugal
De populairste airlines op de route Lissabon – Amsterdam zijn met 17 % Transavia, TAP Portugal en Anisec/LEVEL.
Transavia
7 %
TAP Portugal
7 %
Anisec/LEVEL
3 %
Tip: 4 maanden voor vertrek boeken
Het beste moment om op deze bestemming een vlucht te boeken is 4 maanden voor vertrek. Dit kan een besparing van tot 52 % ten opzichte van de gemiddelde ticketprijs opleveren.
119 dagen voor vertrek
De populairste verbinding is nonstop
Naar Amsterdam vliegen 33 % van alle reizigers vanaf Lissabon zonder daarbij te moeten overstappen.
verbinding
boekingen
directe vlucht
03h 00min, vanaf € 104
33 %
1 tussenstop Madrid-Barajas
14h 15min, vanaf € 155
23 %
1 tussenstop Porto
07h 30min, vanaf € 134
14 %
Retour al vanaf € 104,00
Voor maar € 104,00 krijg je een goedkope heenvlucht op 06-02-20 en een terugvlucht op 09-02-20.

€ 104
goedkoop
€ 104
duur
€ 149

Amsterdam

Misschien wel de mooiste stad ter wereld: Amsterdam. Tegelijk dorp en metropool, bruisend en intiem. De grachten en bruggen geven de stad haar unieke karakter. Amsterdam is een totaalervaring, zoveel is er te zien en te doen.

...

Unieke stad

Amsterdam is het hele jaar door te bezoeken. Het is prachtig in de lente en sfeervol in de herfst. De zomers zijn lekker warm en de winter brengt gezelligheid, vooral rond de feestdagen. Op Koningsdag op 27 april is de hele stad één grote vrijmarkt en op 5 mei wordt Bevrijdingsdag gevierd met muziek, theater en kermissen. Eigenlijk is er in Amsterdam altijd wat te doen.

...

Een stad om je thuis te voelen

In Amsterdam is het prettig verblijven. De vele hotels bieden kamers in verschillende prijsklassen; de prijzen in het centrum van Amsterdam liggen wat hoger dan in de rest van Nederland. Overal zijn eetgelegenheden met keuze uit internationale keukens. Indonesische, Surinaamse en Antilliaanse eetgelegenheden worden speciaal aanbevolen. Amsterdam ligt aan het IJ, een brede rivier achter het Centraal Station. Oversteken per pont is gratis en zo kun je bijvoorbeeld terecht komen bij de NDSM werf, nu een cultureel centrum, vroeger een scheepswerf. Amsterdam laat hier duidelijk zijn karakter van havenstad zien. Taxi's hebben over het algemeen een meter maar het is toch slim van tevoren even de prijs te bespreken. 

...

Reizen naar en in Amsterdam

Wie aankomt op Schiphol, kan makkelijk met de trein naar het centrum gaan vanaf het station gelegen onder het vliegveld. Een kaartje kost ongeveer 4 euro. Dit is een comfortabele en goedkope manier om van of naar het vliegveld te komen, een taxi kost namelijk ongeveer 50 euro. Als je met bus en tram door de stad reist is een dag ticket voor ongeveer 8 euro (ongeveer 3 euro voor kinderen) een goede keuze. Wat de prijzen voor hotels betreft, die beginnen bij 45 euro, hostels zijn goedkoper, vanaf ongeveer 20 euro per nacht. 

...