Populairste Airline: bv. Transavia, TAP Portugal
De populairste airlines op de route Lissabon – Amsterdam zijn met 36 % Transavia en TAP Portugal.
Transavia
18 %
TAP Portugal
18 %
Tip: 5 maanden voor vertrek boeken
Het beste moment om uw ticket te boeken is ongeveer 5 maanden voor vertrek. Zo kan men tot 32 % besparen.
158 dagen voor vertrek
De populairste verbinding is nonstop
Op Lissabon naar Amsterdam zijn directe vluchten met 57 % de meest gekozen optie.
verbinding
boekingen
directe vlucht
02h 55min, vanaf € 184
57 %
1 tussenstop Porto
05h 00min, vanaf € 213
29 %
1 tussenstop Dublin
07h 10min, vanaf € 194
14 %
Retour al vanaf € 184,00
Voor maar € 184,00 krijg je een goedkope heenvlucht op 31-08-19 en een terugvlucht op 02-09-19.

€ 184
goedkoop
€ 130
duur
€ 182

Amsterdam

Misschien wel de mooiste stad ter wereld: Amsterdam. Tegelijk dorp en metropool, bruisend en intiem. De grachten en bruggen geven de stad haar unieke karakter. Amsterdam is een totaalervaring, zoveel is er te zien en te doen.

...

Unieke stad

Amsterdam is het hele jaar door te bezoeken. Het is prachtig in de lente en sfeervol in de herfst. De zomers zijn lekker warm en de winter brengt gezelligheid, vooral rond de feestdagen. Op Koningsdag op 27 april is de hele stad één grote vrijmarkt en op 5 mei wordt Bevrijdingsdag gevierd met muziek, theater en kermissen. Eigenlijk is er in Amsterdam altijd wat te doen.

...

Een stad om je thuis te voelen

In Amsterdam is het prettig verblijven. De vele hotels bieden kamers in verschillende prijsklassen; de prijzen in het centrum van Amsterdam liggen wat hoger dan in de rest van Nederland. Overal zijn eetgelegenheden met keuze uit internationale keukens. Indonesische, Surinaamse en Antilliaanse eetgelegenheden worden speciaal aanbevolen. Amsterdam ligt aan het IJ, een brede rivier achter het Centraal Station. Oversteken per pont is gratis en zo kun je bijvoorbeeld terecht komen bij de NDSM werf, nu een cultureel centrum, vroeger een scheepswerf. Amsterdam laat hier duidelijk zijn karakter van havenstad zien. Taxi's hebben over het algemeen een meter maar het is toch slim van tevoren even de prijs te bespreken. 

...

Reizen naar en in Amsterdam

Wie aankomt op Schiphol, kan makkelijk met de trein naar het centrum gaan vanaf het station gelegen onder het vliegveld. Een kaartje kost ongeveer 4 euro. Dit is een comfortabele en goedkope manier om van of naar het vliegveld te komen, een taxi kost namelijk ongeveer 50 euro. Als je met bus en tram door de stad reist is een dag ticket voor ongeveer 8 euro (ongeveer 3 euro voor kinderen) een goede keuze. Wat de prijzen voor hotels betreft, die beginnen bij 45 euro, hostels zijn goedkoper, vanaf ongeveer 20 euro per nacht. 

...