Vluchten naar Japan

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten naar Japan

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken naar Japan voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen voor Japan zijn de afgelopen dagen met onze vlucht-zoekopdracht gevonden. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Japan reistips

De belangrijkste bestemmingen in Japan

Van de bijkans 30 miljoen toeristen die Japan jaarlijks bezoeken, ontvangt de hoofdstad Tokio een aanzienlijk deel. Naar deze hypermoderne stad zijn dagelijks vluchten vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. De historische en culturele pracht van het land van de rijzende zon ervaar je in steden als Kyoto, Okinawa en Kobe. Voor energieke vakantiegangers is het bruisende Osaka met zijn ontelbare streetfoodstandjes, bars en clubs een voortreffelijke bestemming.

Wat is de beste tijd om Japan te bezoeken?

In de maanden april en mei staan de kersenbomen in bloei en is het land gehuld in een schitterende deken van roze bloesem. Ook in de herfstmaanden september en oktober ziet de Japanse natuur er betoverend uit. In de zomer, het toeristisch tussenseizoen, schommelt de dagtemperatuur in Tokio en Osaka tussen 25 en 30 °C en is er wat meer kans op regen. Van december tot februari zijn de heuvels van het noordelijk gelegen eiland Hokkaido dik besneeuwd, en ideaal voor wintersport.

Bijzondere plekken in Japan

Het traditionele Japan met bijzondere tempels, schitterende vijvers en hoge bamboebossen is het beste te aanschouwen in de populaire Arashiyama wijk in Kyoto. De Itsukushima-Jinja Gate op het eiland Miyajima en het prachtig gepreserveerde Hemiji kasteel in de gelijknamige stad zijn indrukwekkende bouwwerken. Voor wandelaars is het beklimmen van de heilige berg Mount Fuji een sensationele ervaring. In Tokio mag je de Shibuya Crossing, het drukste voetgangerskruispunt ter wereld, zeker niet missen.