idealo Preisfinderidealo Preisfinder - Finde den niedrigsten Flugpreis nach Abflugsort und Datum
LANG_widget_price_headline_widget
LANG_widget_price_interface_add_inbound
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound

Reus reistips

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Reus

Reus, gelegen aan de noordoostkust van Spanje, is vanaf twee vliegvelden in Nederland te bereiken. Reizigers naar Reus kunnen van eind april tot en met eind oktober vanaf Schiphol Airport en Eindhoven Airport een directe vlucht boeken naar Reus. Luchtvaartmaatschappij Ryanair vliegt vanaf Eindhoven Airport, Transavia vanaf Schiphol Airport. Na een vlucht van een kleine tweeënhalf uur zet je voet op Spaanse bodem.

Wat is de beste tijd om naar Reus te reizen?

Voor wie op reis wil naar Reus is er een ruime keuze wat betreft de beste tijd om erheen te vliegen. Het klimaat in Reus is warm maar gematigd met zachte winters en warme droge zomers. De meeste regen in Reus valt in de wintermaanden en het vroege voorjaar. De periode van april tot en met november is de gunstigste periode om een een reis te maken naar Reus.

Wat mag je in Reus niet missen?

Reus heeft een rijke historie, prachtige architectuur en is de grootste winkelstad in de regio van Tarragona. Plaza del Mercadal is het hart van de stad en het oude centrum. Hier bevindt zich het Gaudi Centre Reus. Dit museum is compleet gewijd aan de beroemde architect Gaudi. Door de stad heen zijn verschillende wandelroutes uitgezet die langs modernistische gebouwen, het geboortehuis van Gaudi en het Teatre Fortuny voeren. San Pedro is de beschermheilige van Reus. Aan hem is als eerbetoon de gotische kerk Iglesia prioral de Sant Pere gebouwd in de 16e eeuw. Wie graag op een terrasje zit of wil rondstruinen in kleine winkeltjes en op de markt is Reus de perfecte bestemming.

Meest voorkomende verbindingen vanaf Reus
Topvliegroutes