idealo Preisfinderidealo Preisfinder - Finde den niedrigsten Flugpreis nach Abflugsort und Datum
LANG_widget_price_headline_widget
LANG_widget_price_interface_add_inbound
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound

Agadir reistips

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Agadir?

Reizigers vanaf Schiphol hebben het geluk dat Agadir gewoon direct te bereiken is. Deze vluchten worden aangeboden door luchtvaartmaatschappijen zoals Easyjet en Transavia Airlines. Agadir is met deze vluchten in ongeveer vier uur tijd te bereiken. Daarnaast zorgen maatschappijen zoals Ryanair en Royal Air Maroc ook voor vluchten vanaf Rotterdam en Eindhoven. Het is in dat geval wel noodzakelijk om een tussenstop te maken, waardoor de reistijd iets langer wordt.

Wat is de beste tijd om naar Agadir te reizen?

Er zijn twee grote piekseizoenen in de Marokkaanse stad Agadir: het hart van de zomer en de winter. Tussen juni en augustus is het warm in de stad, maar niet al te benauwd. De winters bieden juist wat koeler weer, dus de maanden december tot en met februari zijn het ideale moment voor reizigers die niet van hitte houden. De herfst is het uitgelezen moment om Agadir te bezoeken wanneer je op zoek bent naar rust.

Wat mag men in Agadir niet missen?

De oude stad van Agadir is een van de grote trekpleisters waar alle toeristen van genieten. Dit deel van de stad wordt ook wel de medina genoemd en kenmerkt zich door kleine steegjes die gevuld zijn met kraampjes en verkooplieden. Daarnaast beschikt de Marokkaanse stad over een comfortabel strand en is het mogelijk om te wandelen in een prachtig nabij gelegen nationaal park: Souss-Massa.