Vluchten van Ankara naar Amsterdam

Tips en tricks om goedkope vluchten van Ankara naar Amsterdam te vinden

Populairste Airline: Air Serbia
Air Serbia is met 91 % van alle gemaakte boekingen op deze route de meest populaire luchtvaartmaatschappij.
Air Serbia
91 %
Sun Express
9 %
Tip: 6 maanden voor vertrek boeken
Het beste moment om uw ticket te boeken is ongeveer 6 maanden voor vertrek. Zo kan men tot 49 % besparen.
179 dagen voor vertrek
Populairste verbindung: via Belgrado
Op deze route zijn vluchten via Belgrado met een aandeel van 91 % het meest populair.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Belgrado (Beograd)
06h 00min, vanaf € 225
91 %
directe vlucht
04h 00min, vanaf € 275
9 %

Nuttige informatie over de vlucht van Ankara naar Amsterdam

De prachtige historische en culturele stad Amsterdam

Veel meer dan de illegale speeltuin die het vaak is voor toeristen heeft Amsterdam een sfeer op zichzelf. Door middel van een aaneenschakeling van grachten, idyllische parken en sprankelend galeries en musea heeft deze hoofdstad van Nederland zeer veel te bieden. Elk seizoen van het jaar is Amsterdam meer dan de moeite waard.

Het beste moment om naar Amsterdam te gaan

 Doordat Amsterdam een hele diverse stad is, is er geen vast seizoen om hier naar toe te gaan. Op alle 365 dagen van het jaar is er veel te zien en te doen. Voor de liefhebbers van kunst is het mogelijk om naar een keur van musea te gaan. Het meest bekende en gerenommeerde museum van Amsterdam is het Rijksmuseum. Hier is de geschiedenis van Nederland door de eeuwen heen te zien aan de hand van schilderijen, beeldhouwwerken en historische relieken. Het meest verstandige is om hier op tijd heen te gaan, om lange rijen te voorkomen. Vlakbij het Rijksmuseum liggen het Van Gogh Museum en het Stedelijk museum. Het beste is om een aantal dagen uit te trekken om deze drietal musea te bekijken. De collecties zijn spraakmakend en zeer groot. Een aantal andere musea zoals het scheepvaartmuseum, het Anne Frankhuis en het Amsterdam Hermitage zijn ook interessant voor liefhebbers van geschiedenis en kunst.

Een goede voorbereiding voor de reis naar Amsterdam

 Amsterdam is niet de goedkoopste Nederlandse stad om te eten, te drinken en te overnachten. Het is verstandig om een goed gevulde portemonnee mee te nemen De prijzen variëren uiteraard in de verschillende gebieden. In Oud-Zuid liggen de prijzen grotendeels hoger dan de rest van Amsterdam. 

Openbaar vervoer in Amsterdam

 Schiphol ligt aan de E19 zodat Amsterdam goed met de auto bereikbaar is. Vanaf Schiphol is het mogelijk om met de trein of taxi naar het centrum van de stad te reizen. De treinverbinding is zeer goed en het is mogelijk om binnen 15 minuten vanaf Schiphol in het centrum te komen. Er zijn honderden hotels, zodat het gemakkelijk kiezen is. Er rijdt ook een tram in Amsterdam die naar de belangrijke plekken gaat.

Informatie over de vlucht: Ankara - Amsterdam

Goedkoopste heenvlucht van € 106,00
Retourvlucht van € 224,99
Afstand 2538 km
Vertrekluchthaven Ankara Esenboga (ESB)
Land van vertrek Turkije
Aankomstluchthaven Amsterdam Schiphol (AMS)
Land van bestemming Nederland
Alternatieve vluchten naar Amsterdam
Populaire bestemmingen voor doorreizen