Populairste Airline: Air France
Op de route Casablanca – Amsterdam worden de meeste vluchten verzorgt door Air France.
Air France
23 %
Royal Air Maroc
14 %
Transavia
5 %
Tip: 6 weken voor vertrek boeken
Uw ticket boekt u rond 6 weken voor vertrek het voordeligst. Tot 42 % kan men besparen.
40 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: donderdag
Het laagst zijn de ticketprijzen donderdags. Hier reis je tot 13 % goedkoper.
Populairste verbindung: via Parijs
De favoriete verbinding gaat via Parijs en word door 26 % van alle reizigers geboekt.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Parijs-Charles de Gaulle
10h 15min, vanaf € 159
26 %
1 tussenstop Madrid-Barajas
09h 30min, vanaf € 211
21 %
directe vlucht
03h 35min, vanaf € 194
20 %
Retour al vanaf € 159,00
Op dit moment is deze route het goedkoopst met de heenvlucht op 28.05.2018 en de terugvlucht op 11.06.2018. Dit is een besparing van 21 % ten opzichte van de gemiddelde prijs.

€ 159
goedkoop
€ 137
duur
€ 321

Amsterdam, de spraakmakende hoofdstad van Nederland

Amsterdam is een drukke stad. Er wonen veel mensen en de stad trekt dagelijks enorm veel bezoekers. Hoewel de stad barst van de historische bezienswaardigheden en wereldberoemde musea, is dat misschien voor de meeste mensen niet direct de eerste reden voor een bezoek aan Amsterdam. De stad is spraakmakend vanwege de tolerante, relaxte sfeer. Verder staat de hoofdstad bekend om de mooie grachten en grachtenpanden, de gezellige pleintjes, het Vondelpark en de Albert Cuypmarkt. Amsterdam organiseert vele culturele evenementen. Het uitgaansleven is er zeer levendig.

...

Uitbundige feesten

 Nederland is dol op het Koningshuis. Op 27 april, de geboortedag van koning Willem-Alexander, wordt Koningsdag gevierd en is heel Amsterdam in oranje gehuld. Veel mensen trekken naar de vrijmarkt, waar iedereen zijn overtollige spulletjes vrij mag verkopen op straat. Er is muziek en er heerst een grote feeststemming. Als 27 april op een zondag valt, wordt Koningsdag de zaterdag ervoor gevierd. Bevrijdingsdag is het feest van de vrijheid en wordt het einde van de bezetting van Nazi Duitsland gevierd met veel muziek en festivals door heel Nederland. 

...

Lekker eten in Amsterdam

 Het historische centrum van Amsterdam is kleurrijk en multicultureel. De verschillende eettentjes in de stad vertegenwoordigen de veelzijdigheid aan nationaliteiten en nodigen uit tot een kijkje in de keuken van onder meer de Indonesische, Surinaamse of Antilliaanse keuken. Houd er wel rekening mee dat men in het toeristische gebied zoals de binnenstad (het centrum) over het algemeen dieper in de buidel moet tasten. De prijzen liggen hier 50 tot 100 procent boven de normaal gehanteerde Nederlandse prijzen voor levensonderhoud, uit eten gaan en uitgaan. 

...

Reizen in Amsterdam

 Vanaf de luchthaven Schiphol is er een treinverbinding naar Amsterdam Centraal Station. De trein doet er een kwartier over vanaf het vliegveld naar het centrum van de hoofdstad te reizen. Een kaartje kost rond de 4 euro. Taxi’s zijn duur. Kijk er niet vreemd van op als je voor een taxirit van 10 minuten ongeveer 15 tot 20 euro moet betalen. Het openbaar vervoer is een prima alternatief. Er rijden bussen, trams en met de trein kun je ook wat verdere bestemmingen bereiken. 

...